La versió de Projecte Ingenu de ‘Romeu i Julieta’ arriba diumenge al Casal de Calaf

34

Els amants del teatre podran gaudir aquest diumenge, al Casal de Calaf, d’un clàssic de William Shakespeare, ‘Romeu i Julieta’. En aquest cas és la versió de la companyia Projecte Ingenu de la qual forma part l’actor calafí, Xavier Torra. Una posada en escena que es va poder veure recentment al teatre La Seca Espai Brossa i que va rebre molt bones crítiques.

L’obra es podrà veure a la Sala Folch i Torres a les 18.00 hores. Les entrades es poden comprar on-line a través del portal entrades.casaldecalaf.cat i una hora abans de l’espectacle a les taquilles del Casal. El preu per al públic en general és de 15 euros i de 12 per als socis de l’entitat.
Un argument universal

Romeu i Julieta és la història d’un primer i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies que és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L’herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat.