La Unió Calafina va commemorar amb un centenar de persones el 120è aniversari de l’entitat

44

unio-calafina-120-anys-calaf-centenar-veuanoiaMés de 120 persones van participar, aquest passat diumenge, en la Festa del Soci de la Unió Calafina que enguany servia per commemorar els 120è aniversari de l’entitat. La celebració va començar amb un dinar i tot seguit va tenir lloc un homenatge a tots els membres de les juntes directives que ha tingut l’entitat a qui es va entregar una placa commemorativa.

Seguidament, l’historiador calafí, Jaume Mas, va presentar un document històric sobre l’entitat que ha preparat en motiu de l’aniversari i que es va repartir entre tots els presents. En acabat, els músics Isaac Fonoll, al piano, i Jordi Morera, al violencel, van interpretar diferents peces que van emocionar tots els presents.

unio-calafina-12-anys-calaf-veuanoiaEntre els participants a la celebració hi havia representants d’altres entitats calafines; el regidor de Cultura, Jordi Fitó; el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals; i l’alcalde de Calaf. Jordi Badia va destacar que des de l’entitat tenent el repte de “mantenir-la viva i connectada amb els calafins perquè se la sentin tan seva com necessària” i va assegurar que des del consistori els donaran el suport necessari per ajudar-los a aconseguir-ho.

Després dels parlaments, la celebració es va cloure amb un concert i un ball amenitzat per l’orquestra New Marabú.