Toni Bou segueix engrandint la seva llegenda amb un nou títol mundial

146

12 indoors i 12 a l’aire lliure. Toni Bou continua fent història i aquest diumenge a la tarda ha aconseguit el 24è títol del mundial de trail de manera consecutiva.

Des de l’any 2012 el pilot pierenc Toni Bou havia guanyat tots els trials puntuables pel mundial a la Gran Bretanya, 11 entre a l’aire lliure i indoors. A més dels quatre que van guanyar entre el 2007 i 2009.

Amb el d’aquest diumenge disputat pels voltants de Silsden, ja son 16 el trials que Bou amb la Honda porta guanyats per aquelles latituds i a la vegada a servit per aconseguir el seu dotzè títol mundial a l’aire lliure.

El pilot anoienc estava eufòric al final del trial britànic i deia: “la veritat és que sabíem que era un dia complicat perquè la cursa era molt fàcil i sabíem que amb tant adherència cometríem pocs errors i que hauríem de lluitar molt fins al final. Així ha estat. Ens han posat un ‘5’ a la zona 7 que ens ha complicat molt la vida. Amb un ‘5’ més estàvem el 6è, 7è o 8è. Hem estat sempre rondant la tercera o quarta posició. Al final, hem anat recuperant, hem lluitat fins al final. No hi ha res millor de guanyar guanyant. És el més bonic després d’un any complicadíssim, amb les lesions, amb tot el que ha passat. Ara és moment per gaudir-ho”.

Així, a falta de la darrera prova del campionat mundial a l’aire lliure i amb aquesta victòria aconseguida per davant del també pilot català Adam Raga amb TRS, Toni Bou continua engrandint el seu inigualable historial de campionats, no ja a l’especialitat del trial sinó també a la resta de modalitats de l’esport de la motocicleta.