Representació de l’Òdena Club Bàsquet a la 36a Festa del Bàsquet Català

30

La sala de festes “Luz de Gas” de Barcelona va ser l’escenari, el passat dissabte 1 de juliol, de la 36ª edició de la FESTA DEL BÀSQUET CATALÀ 2017 organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i presentada per l’actor català Joan Pera. Durant l’acte es van guardonar a jugadors, entrenadors, clubs, directius, àrbitres i col·laboradors del bàsquet català.

La Festa va estar  presidida pels senyors Joan Villacampa, vicepresident del CEEB; Eduard Portela, president d’honor de l’ACB; Frank Terrón, gerent de l’IBE en representació de l’Ajuntament de Barcelona; Toni Reig, Director del Consell Català de l’Esport; i l’amfitrió, Joan Fa, president de l’FCBQ.

Durant l’acte es van lliurar guardons a diferents directius, ex directius i col·laboradors, i diplomes als clubs que han assolit un ascens de categoria i/o títol, així com d’altres reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2016-17.

El senyor Joan Villacampa vicepresident del CEEB, va ser l’encarregat d’entregar la Medalla al Mèrit Esportiu, categoria d’Argent, a l’ex-directiu de l’Òdena Club de Bàsquet, en Xavier Fanega Prat.

Cal indicar que les Medalles d’Argent als directius van ser els darrers reconeixements que es van entregar durant la Festa, i que a mesura que aquests guardonats pujaven a l’escenari, l’actor Joan Pera anava detallant un breu currículum de cadascun d’ells per a tot el públic assistent.