El programa de Joves de Rotary Club porta 12 joves a descobrir el territori i la cultura

96

El passat dimarts 9 de juliol van arribar a Igualada 12 de joves procedents de diferents països del món: Índia, República txeca, Eslovènia, Rússia, Finlàndia, Polònia, França, Itàlia, Bèlgica, Lituània, Taiwan, en el marc del programa Camp Jove organitzat per Rotary Club Igualada.

L’objectiu del programa és donar a conèixer el país i poder compartir coneixements i cultura. Aquesta activitat la va iniciar el club l’any 1991. Des de llavors han participat uns 400 joves provinents de molts països que han conviscut amb famílies de la comarca essent una bona experiència, tant per ells com per les famílies acollidores.

Enguany, els joves han passat 4 dies a Igualada, visitant Barcelona, La Garrotxa i Igualada. Després de la seva estada a Igualada passaran uns quants dies amb el Club de Vilafranca, després amb el Club de Sant Cugat i finalment amb el Club de Manresa. Amb tots ells seguiran les visites a diferents llocs per ensenyar-los el territori i fent altres activitats.

Els 12 joves s’acomiadaran el dia 19 de juliol que marxaran cap als seus països d’origen.

Rotary Club Igualada també ofereix la possibilitat de joves d’aquí puguin marxar cap a diferents països del món, amb la finalitat de conèixer i compartir. Fins avui, al voltant de 300 joves de la comarca s’han pogut beneficiar-se d’aquest programa. Si algú en vol més informació, pot adreçar-se a la responsable del camp, Alina Susanna i López i el seu telèfon és 646 49 01 00