Piera va celebrar una llarga i participada Festa Major

15

Piera ha celebrat una de les Festes Majors més participatives dels darrers anys. Durant gairebé deu dies els pierencs i pierencs han pogut gaudir de nombroses propostes per a públics de totes les edats.

Les noves propostes d’aquesta edició han tingut una gran acollida. Una d’elles va ser el tobogan aquàtic gegant, de 100 metres de llargada, i pel qual es van llançar petits i grans. La cloenda, amb el castell de focs artificials, també ha estat una de les activitats més ben valorades per la ciutadania, a més dels concerts, com els dels grups Pierrakes,Gertrudis i Glamour Band que van comptar amb una gran afluència de públic.

Entre les propostes dels darrers dies han estat presents les arts escèniques, amb la comèdia de Ricardo Muñoz ‘Las cuatro estaciones son… 3’ que va oferir el Grup de Teatre Ballestea, les activitats infantils, amb circuit de karts ecològics, jocs i inflables, i les activitats més populars i tradicionals com les ballades de sardanes, el concert de Festa Major amb l’orquestra Costa Brava, la trobada de Colles de Diables Infantils i el Correfoc o la Cercavila de la Tita i el Fumat 1978.  El Correbars i el GuatelePiera també van ser un èxit així com el concurs de bandes ‘L’Espurna’ en el qual hi van participar 5 grups, un dels quals tocarà en la propera edició del Castanyada Rock.

Els esports també han estat presents durant aquests dies. Divendres 8 de setembre es va inaugurar una nova zona esportiva dedicada a la pràctica de la cal·listènia, un acte que va comptar amb una exhibició de workout. Dissabte es va celebrar el Trofeu Festa Major de Tennis Taula que va comptar amb participants locals i d’altres vinguts de poblacions com Masquefa, Collbató, Capellades o Badalona. Marc Flores va ser el guanyador de la categoria A mentre que Marc Blesa es va classificar primer en la categoria B.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la participació de la ciutadania així com la col·laboració d’entitats i cossos de seguretat i emergències que amb la seva implicació han fet possible que els pierencs i pierenques hagin viscut una gran Festa Major.