Núria Graham i Mazoni son les principals atraccions del RRREC Festival

97

El RRREC Festival ja ho té tot a punt per celebrar la seva 7a edició el 21, 25 i 26 d’agost en el marc de la Festa Major d’Igualada. El festival portarà a la ciutat alguns dels músics més reconeguts de l’escena musical actual. L’esdeveniment musical reunirà noms de primer nivell com Mazoni, Enric Montefusco, Núria Graham i Manero Sound System. El 21, 25 i 26 d’agost tindran lloc un total de 12 concerts al Teatre Muncipal l’Ateneu i a la Zona de Barraques.

Obriran el festival aquest dimarts els concerts de Mazoni i Enric Montefusco, al Teatre Municipal l’Ateneu. El dissabte 25 actuaran a l’escenari de la Zona de Barraques, els igualadins Psychodrome, que portaran a l’escenari un estil alternatiu amb propostes com l’indie rock, el power pop, la neo-psicodelia o el garatge. Dissabte també hi haurà l’esperada actuació de la vigatana Núria Graham amb ‘Does It Ring a Bell?’ i els Side Chick irrompran al festival amb seu so contagiós i la seva actitud salvatge, el grup representa la purpurina dels 80s. Tancaran la nit el pop sintetitzat de Lasers i Begun, que portarà a l’escenari un viatge sonor cap a un terreny oriental, creant un repertori d’atmosferes carregades de malenconia i emotivitat a través de l’ús de percussions folklòriques, instruments tos ètnics i talls vocals tribals.

El diumenge 26 els concerts tornaran a tenir lloc a la Zona de Barraques amb les actuacions del duet manlleuenc L’Hereu Escampa i els igualadins Abono pa la tierra i el seu darrer disc ‘Abónate y verás’, un àlbum ple de sorpreses on hi predomina la música funky més ballable i el bon humor que caracteritza a la banda. Entrada la nit serà el torn de Sherpah i a continuació el festival comptarà amb una sessió de música disco-funk amb Manero Sound System, que portaran a Igualada l’espectacle que presenta tota l’essència de la Fundación Tony Manero en format trio. Tancarà la programació del festival la sessió de Miguelito Superstar Dj.

Al festival no només hi participaran musics sinó que també comptarà amb la presència de l’artista audiovisual manresà Gerard 3D, que omplirà de llum i projeccions l’escenari de la Zona de Barraques durant els concerts.