Noemí Caballer converteix les històries quotidianes i surrealistes d’un poble de muntanya en contes per adults

39

La reconeguda narradora Noemí Caballer pujarà aquest dijous a les 21h a Les Golfes del Teatre de l’Aurora per oferir una nova sessió de Contes per adults dins del Cicle Les Golfes.

Noemí Caballer Balust, filla de Maria Josep Balust Murugó, néta d’Elies Balust Jové, campaner i pregoner a Salàs de Pallars, un poble minúscul del prepirineu de Lleida… Així comença una sessió de contes tribut al món rural i oral d’on prové aquesta reconeguda narradora.

Noemí Caballer ens sorprèn amb contes i xafarderies d’àvies i veïnes, i històries plenes d’un surrealisme quotidià: històries de festa major, d’emigració per fer les Amèriques, del mandongo, de la quotidianitat de la gent de muntanya… i ens presenta les peripècies d’uns personatges entranyables.

Horari i venda d’entrades

La sessió de contes per a adults Es fa saber… (espectacle en castellà) tindrà lloc dijous 30 de novembre a les 21 h. a la sala Les Golfes del Teatre de l’Aurora. Les entrades  7 € i 5,50 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.