No hi ha qui aturi al Monbus CB Igualada
N

29 d'octubre de 2019

El Monbus CB Igualada venia de batre la setmana anterior al pavelló de les Comes a un combatiu Maristes Ademar. El passat dissabte tocava visitar la complicada pista del MCNTEAM SESE de Barcelona.

El partit començava bastant travat, sense gaire anotació per cap dels dos equips on la majoria de punts venien d’accions aïllades d’algun jugador. S’arribaria al final dels primers 10 minuts amb un resultat de 15 a 17 favorable als igualadins.

El segon període seria força similar al primer, però un encert dels locals (33%
en tirs de camp) superior al dels anoiencs (25% en tirs de camp) permetia que els barcelonins capgiressin el marcador arribant a la mitja part amb un 34 a 28.

A la represa la tònica canviaria, els igualadins van pujar el llistó defensiu aconseguint així que el SESE anotés només 9 punts en deu minuts, mentre que els blau i grocs, amb encert des del 6’75 (tres anotats en aquest període), aconseguien un parcial de 9 a 20 per a situar el 43 a 48 al termini del 30 minuts de joc.

A l’últim quart els locals no donaven per perdut el partit i van lluitar per endur-se la victòria fins a l’últim segon. L’Igualada però aconseguia mantenir un mínim avantatge en tot moment per a certificar la victòria final amb un ajustat 58 – 60.

Victòria igualadina que permet seguir invictes aconseguint un balanç de 6 victòries i 0 derrotes que dona el liderat de la conferència C-A de lliga EBA conjuntament amb el CB Vic. La setmana vinent el Monbus CB Igualada s’enfrontarà a casa contra el CB Martorell.