L’Ateneu es prepara per celebrar la revetlla en família

36

El divendres 23 de juny, a partir de les 9 del vespre i fins a les 3 de la matinada l’Ateneu Igualadí prepara una gran revetlla de Sant Joan per a celebrar amb família. Hi haurà sopar i festa a la pista de l’entitat i qui vulgui només festa també podrà apuntar-s’hi a partir de les 11 de la nit.

El Cafè de l’Ateneu prepararà un menú especial-revetlla i la festa l’amenitzarà els DJ’s de l’Acústic amb música dels 70, 80, 90 i actual. També s’ha pensat en un espai perquè els més petits puguin gaudir de la festa amb jocs i activitats preparades per dos animadors al Jardí prohibit, just al costat mateix de la pista.

Per a qui vulgui venir a sopar, el preu del menú és de 20 € i pels nens el preu és de 15 € amb accés a la zona infantil. Consultar menús a: www.ateneuigualadi.cat

Els TIQUETS s’han de comprar a Secretaria de l’Ateneu abans del dia 23 de juny. Per a més informació / Tel. 93 803 07 63

Aproximadament a les 11 de la nit començarà la festa i tothom qui vulgui podrà accedir comprant una entrada de 7 € amb dret a consumició (refresc o cervesa) i pels nens amb dret a accedir a la zona d’animació.

Dins el recinte de la pista estarà prohibit tirar petards.