Màscara per a Met Molas i punts per a Nil Garreta

157

met molas i nil garreta - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’Igualada Calaf Grup segueix la mala ratxa, perquè després de les lesions de Dani López i Met Molas, aquest dijous n’hi ha hagut una tercera. Nil Garreta va rebre un cop de bola a la cella que el va obligar a anar a urgències. Tot plegat resultat d’un llançament de Roger Bars que Àlex Ferrer va refusar amb el cast i va anar a estavellar-se en Garreta. El resultat final han estat punts a la cella.

De la seva banda, el diagnòstic de la lesió de Met Molas va ser una fissura al nas, per la qual cosa haurà de portar una màscara per protegir-se’l. La protecció facial l’hi deixarà l’ex-jugador de l’IHC, actualment al Vilafranca, Roger Rocasalbas, que la va utilitzar el febrer del 2014 quan era jugador del Vic.

 

 

L’Igualada HC espera refer-se demà a les Comes de la derrota al Palau Blaugrana davant el líder, guanyant el Moritz Vendrell, un rival gens fàcil. Tant Nil Garreta com Met Molas han entrat a la convocatòria i jugaran malgrat els contratemps. Qui també estarà a la llista serà Tety Vives que tornarà a substituir al lesionat Dani López.