L’IHC signa la desena victòria a l’OK Lliga a Calafell (1-2)

24 de març de 2013

IHC Blocat.- Dissabte d’or per l’Igualada HC que ha sumat dues victòries en els dos equips d’Ok Lliga. Els nois han sabut sobreposar-se a l’ambient que hi havia a Calafell (on s’hi jugaven una autèntica final) i en un partit molt seriós dels arlequinats s’han emportat els 3 punts. I en un partit marcat pels sentiments (en l’Alcorcon hi havia 2 ex-igualadines) el FONTANELLAS I MARTÍ IHC ha estat superior a les madrilenyes de l’Alcorcon tot i que a la segona part el marcador, molt ajustat, ha fet patir a més d’un. Un gol de David Càceres de FD a la segona part li ha donat a l’IHC la desena victòria a l’OkLliga. Un triomf importantíssim que atança l’equip al gran objectiu de la temporada i que s’ha basat en un joc molt seriós dels igualadins i en una exhibició a la porteria de l’Elagi que ha presentat candidatura al santoral dels arlequinats. El Calafell ,que necessitava imperiosament la victòria, s’ha avançat en el marcador molt d’hora, amb una jugada personal per darrera la porteria de Vergés. A partir d’aquí els locals han jugat molt tancats en defensa per consevar l’aventatge. L’IHC ha sabut jugar amb paciència i ha aprofitat una contra (nascuda d’una aturada de l’Elagi) entre Pove i Ton per empatar el partit a 10 minuts dels descans. Ja a la segona part i amb l’empat en el marcador qualsevol jugada podia decidir el partit. El Calafell ha disposat de dues FD i l’IHC de 2 FD i un penal. I ha estat a pilota aturada on ha nascut el triomf dels arlequinats. Al minut 13 de la segona part Dàvid Càceres ha sentenciat. Quedava, però, molt partit. El Calafell ha obert línies i s’ha abocat a l’atac. Però els igualadins s’han sabut defensar i al darrera tenien tota una garantia que ha desfet totes les opcions locals. Al final victòria per la mínima que dona 3 punts essencials a aquestes alçades de l’Ok Lliga. CALAFELL 1 (1/0) Arellano, Vergés, Ferrer M. Vergés (1), Romeu, equip inicial. Rosa i ros. IGUALADA HC 2 (1/1) Elagi, Ton Baliu (1), Marçal, Pla i Càceres, equip inicial. Vives i Pove. D.Carles, Aleix Vera i A. Povedano. GOLS: 1-0 M. Vergés ( 6), 1-1 T. Baliu (m 15). SEGONA PART. 1-2 Càceres FD (m 13). Més info a http://ihc.blog.cat/