L’Igualada s’imposa al Guissona i aconsegueix la primera victòria de la pretemporada
L

20 d'agost de 2018

Després no guanyar cap dels quatre primers partits d’aquesta pretemporada, ahir diumenge el CF Igualada aconseguia la primera victòria després d’imposar-se 1-3 al Guissona.

Els nostres futbolistes blaus es van mostrar superiors en tot moment i van treure profit de les jugades d’estratègia. A la sortida d’un córner Martí Lliró va fer el 0 a 1 i en una acció semblant, Martí Just va fer el 0 a 2, poc després que Albert Alfonso evités l’empat local amb una gran aturada.

A la segona part, una errada defensiva dels locals la va aprofitar Martí Just per fer el 0 a 3. El davanter blau va estar encertat de cara a porteria i demostra que comença a afinar la punteria. En una acció ràpida, Oscar es va avançar a la defensa de l’Igualada i va posar l’1 a 3 pocs instants després. Des d’aquest moment fins el final del partit, el ritme va baixar una mica però tot i així, els nostres jugadors igualadins van tenir bones ocasions per marcar, sobretot Carlos Simón i Gerard Llobet.

Amb el xiulet final de l’àrbitre, satisfacció per la victòria que augmentarà la confiança dels homes de ‘Moha’ i que servirà per seguir treballant amb intensitat. El cos tècnic sap que s’apropa l’hora de la veritat i els futbolistes han d’estar al cent per cent. Per aquest motiu ara tenen dos dies de descans, abans de tornar a la feina, dimecres, per a preparar el darrer partit de pretemporada. Serà diumenge (18 h) a Les Comes, enmig de la Festa Major d’Igualada i contra la UE Vic, també de Primera Catalana.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?