L’Igualada Femení HCP s’imposa al Mataró i passa com a colíder a la segona fase

19 de desembre de 2018
L’Igualada Femení HCP es va imposar a la sempre difícil del CH Mataró. Les locals s’avançaven al primer minut, però Carla Claramunt empatava el marcador un minut després. En un partit obert i amb moltes opcions atacants per ambdós equips, les igualadines remuntaven gràcies al gol de l’Elba Garreta a cinc minuts del descans.
A la represa, Carla marcava el tercer gol al minut quatre. I un minut després, Queralt deixava pràcticament sentenciat el marcador amb el quart gol. Les igualadines van dominar la segona part però les locals encara marcarien el seu segon gol a nou minuts del final i quedava el resultat final de 2-4.
Amb aquesta victòria es confirma el coliderat de les igualadines juntament amb el CP Vilanova, que va golejar al cuer en la seva visita a Barberà.
Els vuit equips que passen al grup 1 i els seus punts, són: HC Palau Plegamans 18; CP Vilanova 12; Igualada Femení HCP 12; CP Voltregà 9; CP Manlleu 8; PHC Sant Cugat 8, CHP Bigues i Riells 3; Vilassar HC 0.
L’equip de la “Pulgui” debutarà, en aquesta segona fase, a la pista del CHP Sant Cugat el dissabte 12 de gener a les 18:30 h.
Cap de setmana amb ple de victòries pel club
Tot els equips de l’Igualada Femení HCP guanyen els seus partits en una jornada rodona pel club igualadí. Més enllà del primer equip, el Minifem superava, a Les Comes, al CP Voltregà, en un partit d’infart, en el primer partit de la segona fase, on les igualadines has accedit al grup dels equips més competitius. El Fem14 “A” s’imposava, en un partit brillant, a la sempre difícil pista del Figueres. També guanyava amb solvència, i a Les Comes, el Segona Catalana contra un bon Mollet. El Fem14 “B” guanyava, en un partit molt treballat, a la seva visita al FC Martinenc.