L’Igualada Femení HCP amplia el seu liderat a la Nacional Catalana

29 d'octubre de 2019

L’equip de la Maria Fernández “Pulgui” es consolida en el liderat del grup “A” de Nacional Catalana amb un altre bon partit i amplia el seu avantatge respecte el segon classificat, el CH Mataró, que va guanyar-li la posició al CH Lloret aquest dissabte passat.

Tot i ser l’equip menys golejat i el menys golejador del grup, el Vilassar HC va sortir amb intensitat a guanyar els tres punts. Però en una bona acció, Pati Miret marcava el primer gol del matx en el segon minut de joc (1-0). Reaccionaven les visitants per empatar el partit amb un gol, en una jugada enrevessada a l’àrea igualadina (1-1). Al minut set, el Vilassar es posava per davant en el marcador gràcies al gol de Judith Milla (1-2). El partit era obert però les igualadines se l’anaven fent seu. Així, Pati Miret marcava, al minut onze, el segon gol per a les anoienques i tornava a posar l’empat al marcador (2-2). La mateixa Pati Miret marcava el tercer gol a cinc minuts del final de la primera meitat per avançar a les igualadines al marcador (3-2). I abans d’arribar al descans Queralt del Àguila marcava el seu gol i ampliava la diferència per a les igualadines (4-2).

A la segona part, l’Igualada va dominar el partit tant a nivell ofensiu com defensiu, i ampliaria el marcador gràcies al gol de Carla Claramunt faltant cinc minuts pel final del partit, deixant el marcador amb el resultat definitiu: 5-2.

El proper partit, i davant de les càmeres de laXarxa TV, serà aquest diumenge a les 16:00 h. contra el nou segon classificat, el CH Mataró. Les igualadines volen superar a Les Comes, un dels dos equips que aquesta temporada encara no ha superat. Ambdós conjunts van empatar a quatre gols en el que va ser el primer partit de la temporada. Amb aquest partit doncs, s’inicia la segona volta on les igualadines han guanyat tots els partits excepte els dos empats amb el CH Mataró i el CP Vilanova.