La touenca Natàlia Mas és nomenada secretària d’Acció Exterior i UE del Govern

586

El Govern de la Generalitat va nomenar aquest dimarts a Natàlia Mas com a secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya. Mas, nascuda a Sant Martí de Tous, és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra i en Comerç Internacional per l’Escola Superior de Comerç Internacional (UPF/ESCI), també té un màster en Economia Europea pel College of Europe a Bèlgica i un màster en Política Econòmica a la Universitat de Columbia. Del 2004 al 2014 va treballar com a economista al Banc Central Europeu (BCE) a Frankfurt, especialitzant-se en regulació financera.

La nova secretària d’acció exterior de la Generalitat, que ha publicat diversos articles a La Veu de l’Anoia, exercia des de l’any 2016 com a directora general d’Anàlisi Econòmica al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.

A Ensenyament també s’hi incorporen anoienques

Júlia Estaran, mestra del col·legi Montbou de Santa Margarida de Montbui, entrarà al Departament com a directora adjunta dels Serveis Territorials de la Catalunya Central. Estaran treballa al Montbou des de 2011 i anteriorment havia estat directora l’escola Garcia Lorca de la mateixa localitat.

Per la seva banda, la igualadina Montserrat Domingo ha estat nomenada directora dels serveis territorials de Barcelona comarques.