La igualadina Cristina Bru, medalla de plata al Campionat de Catalunya de contrarellotge

65

La igualadina Cristina Bru, ciclista de l’equip “BH CONCEPT BARCELONA”, va aconseguir la medalla de plata al ‘Campionat de Catalunya de Contrarrellotge Individual 2018’ en categoría Fèmina Sub23 disputat aquest passat diumenge 10 de juny de 2018 a la localitat de St. Julià de Vilatorta (Osona) sobre un recorregut de 11’2 km.

Un altre membre de l’equip, en Joan Font, va participar el passat dissabte dia 9 de juny en el  ‘Campionat de la Comunitat Valenciana CRI 2018’ completant el recorregut en primera posició, imposant-se per davant del líder de la copa d’Espanya, amb una molt bona contrarrellotge que li va permetre obtenir la victòria.

El proper dissabte 16 de juny a les 9 del matí es disputarà el ‘Campionat de Catalunya CRI 2018’ per a les categories Sub23, Èlit i ciclisme adaptat a Puigverd de Lleida en un recorregut de 22’4 km on l’igualadí Xavier Fernández hi participarà en categoría Èlit.

El company d’en Xavier, en Joan Font,  doblarà participació a la contrarrellotge de Puigvert competint primer amb l’Ignacio Ávila en tándem (un tàndem amb victories a nivell mundial) i repetint després en categoría Élit

Esperem que segueixin els bons resultats que estàn obtenint els ciclistes del BH Concept Barcelona aquesta temporada 2018