Gerard Salat, alumne dels Maristes, 1r d’Espanya al concurs Pangea de matemàtiques

167

El divendres va tenir lloc el lliurament dels Premis PANGEA de Matemàtiques a Madrid, on es va fer públic que dos alumnes de Maristes Igualada van resultar guardonats. Per una banda, l’Arnau del Río Sanz, de 4t de primària, va obtenir el tercer premi de la seva categoria. Per altra banda, l’alumne de 2n d’ESO Gerard Salat Guitart va ser el primer de la seva categoria.

Pangea és una organització internacional sense ànim de lucre que buscar fomentar les matemàtiques com a llenguatge universal i com a eina de comunicació entre les persones. No només pretén trobar joves talents, sinó que també té com a principal objectiu, combinar aquesta recerca del talent amb el foment de la curiositat, la constància i la perseverança.

Haver aconseguit el primer premi comporta poder participar d’una trobada amb totes les persones d’Europa guanyadores del certamen als seus respectius països a Alemanya, on podran gaudir d’un seguit d’activitats culturals i lúdiques de manera conjunta.

Des de l’escola Maristes celebrem aquesta gran fita aconseguida per aquests dos alumnes i els felicitem a ells i a les seves respectives famílies.