Farrés brothers tornen a l’Aurora amb “Equilibristes”

164

Farrés Brothers Equilibristes 1 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Els igualadins Farrés brothers i cia. i Els amants de Lulú van estrenar “Equilibristes” al Teatre de l’Aurora l’octubre de 2011. Ara, quatre anys després de l’èxit de la seva estrena, tornen a la sala igualadina amb aquesta història que sobre aprendre a caure per tornar-se a alçar. Aquest és el primer espectacle per adults dels igualadins, que amb nou anys de camí ja s’han fet un lloc en el sector del públic familiar amb espectacles com “El rei de casa”, “OVNI” o “Tripula” amb els quals han obtingut molts èxits i diversos guardons.

Aquesta és la primera experiència conjunta amb la formació musical Amants de Lulú, que compta amb el músic igualadí Pep Massana. El quartet d’arrel catalana beu de la tradició gitana i jueva i fusiona elements del jazz, la música clàssica i el folk. A l’escenari, la seva música no és un element més de l’espectacle sinó que troba un equilibri perfecte amb el teatre.

Comèdia i drama
Farrés Brothers Equilibristes 2 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat“Equilibristes” és “la història d’un home que cau dins d’un pou i com aconsegueix sortir-ne. És una història on barregem comèdia i drama, amb bastants moments que fan riure i altres que conviden a pensar. La imatge del pou -tot i que no explicarem ara l’argument-, és un moment de caiguda i després de superació. L’espectacle parla d’això, de la superació d’un dol. És un espectacle optimista i vital, amb detallets petits i amb molta sensibilitat, per explicar com s’aferra algú a la vida i als amics per reeixir” explica Jordi Palet, creador del text i director de l’obra.

El músic igualadí Pep Massana explica com ha estat l’experiència: “Ha anat com anell al dit. Hagués pogut quedar un espectacle amb música per un costat i escena per l’altra (que això passa molt sovint…), però hem aconseguit que l’espectador vegi una cosa integrada. L’argument està molt ben trobat i lliga molt amb la nostra música, perquè toquem molts aspectes de les emocions: la tristor, l’alegria, la candidesa…”.

Les representacions d’”Equilibristes” es faran el divendres 12 i el dissabte 13 de febrer a les 21 h. Després de la funció de divendres els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora una hora abans de cada funció, o es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous laborables de 19 a 20 h.