El Physic CB Igualada perd a la pista del CB Mollet
E

Club Basquet Igualada banqueta - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
14 de març de 2016

El Physic CB Igualada no va poder superar dissabte el Recanvis Gaudí CB Mollet i va perdre 84 a 73 a la pista dels vallesans. El partit començava amb un equip local liderant, amb encert i bàsquets fàcils de contraatac. El conjunt de l’Anoia va trigar molt en poder anotar, amb molt poc encert a davant i molt permisius a darrera, ocasió que aprofitaven els jugadors de Mollet del Vallès per poder agafar ventatge en el marcador i marxar el màxim posible. L’encert des de la línea de triple (4 triples) durant els deu minuts de joc va ajudar a poder marxar. El primer parcial va ser de 24-9.

En el segon quart, els jugadors del Physic CB Igualada van aconseguir despertar una mica i poder competir a la pista. L’enduriment de la defensa dels jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueres, també va ajudar a reduir l’encert de l’equip visitant, amb l’anotació de tan sols dos triples en el quart. El resultat del segon parcial va ser favorable al conjunt visitant, 16-17, que col·locava un marcador total de 40-26 a la mitja part.

A la represa del partit, els jugadors visitants sortien més ficats que mai en atac, amb l’anotació de 5 triples, i aconseguien retallar distàncies, tot i així, l’equip local no els posava les coses fàcils trobant les esquenes i movent bé a la defensa per aconseguir anotar. El resultat del tercer parcial va ser de 21-26, que col·locava un marcador de 61-52.

En l’últim quart, el conjunt anoienc estaba disposat a donar-ho tot, a emportar-se el partit. Van seguir molt anotadors des de la línia de triple, tornant a fer-ne 5. A la meitat del periode és quan es van reduir les distàncies del Recanvis Gaudi CB Mollet, que tan sols dominava per cinc punts. Tot i això, els locals van trigar ben poc en tornar a marxar del marcador, posant les coses ja molt difícils al conjunt igualadí. L’últim parcial va ser de 23-21.

5 inicial Recanvis Gaudi CB Mollet: A. Ferrer, X. Costa, R. Espuña, F. Huerta, M. Torres.

5 inicial Physic CB Igualada: E. Burgès, J. Torres, A. Del Hoyo, E. Tejero, P. Camí.

Anotació Recanvis Gaudí CB Mollet: A. Ferrer (30), X. Costa (13), R. Espuña (12), F. Huerta (0), G. Bas (0), J. Seidi (1), A. Griso (4), D. Tejada (2), J. Cots (0), M. Torres (12), A. Gomez (10), J. Ramon (0).

Anotació Physic CB Igualada: M. Moliner (-), R. Riu (5), E. Burgès (6), S. Laguarta (3), J. Torres (8), C. Fons (-), A. Gual (18), A. Del Hoyo (14), X. Creus (2), E. Tejero (12), P. Camí (5).

Parcials: 24-9, 16-17 (40-26), 21-26 (61-52), 23-21(84-73).

Àrbitres: JM. Olivares, X. Girbal.