El Physic CB Igualada cau a la pista del CB Quart 63 a 46

Physic CB Igualada entrenador banqueta - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
21 de març de 2016

El partit va començar amb un equip local que liderava en atac, col·locant un parcial de 0-6. Tot i així, una ràpida reacció del conjunt de Quart, posava un 7-6 al marcador. Des d’aquell moment els locals només feien que créixer i buscar augmentar la distància. El primer parcial va ser de 16-10. En el segon quart, es va poder veure el millor quart en atac dels igualadins, trobant situacions de bàsquets fàcils i arribant a anotar des de la línia de triple. Els jugadors d’Albert Brea no posaven les coses fàcils als anoiencs, pressionant i robant pilotes que els permetien seguir amb l’escletxa del primer quart. El resultat del segon parcial va ser de 15-13, cosa que col·locava un resultat total de 31-23 a la mitja part.

A la represa del partit, un equip local molt posat sobretot en defensa, ajudava a poder agafar avantatge sobre els locals. Gràcies a la defensa, aconseguien trobar ocasions de bàsquets fàcils, tirant completament sols, on els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras no podien fer res per aturar-los. Tot i així, un joc en estàtic bo dels igualadins els va ajudar a poder aixecar cap i evitar la marxada del marcador dels locals. El resultat del tercer parcial va ser de 13-11, que col·locava un marcador de 44-34. a l’últim quart, un Physic CB Igualada ja sense forces, no va poder igualar els locals, superiors físicament, i sense donar temps a respirar als visitants. L’últim parcial va ser de 19-12.

5 inicial CB Quart-Germans Cruz: E. Camós, A. Masllorens, M. Serra, P. Vila, BJ. Kanis.

5 inicial Physic CB Igualada: J. Torres, A. Gual, X. Creus, E. Tejero, P. Camí.