Dos establiments igualadins, millor iniciativa lingüística del sector comercial

39

IMG_8891.jpg

La Confederació de Comerç de Catalunya va presentar el passat dilluns la XII edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial, Memorial Mercè Canal.
Aquests guardons, que tenenc om a finalitat reconèixer l’esforç que fan les entitats, empreses i associacions dels sectors del comerç, dels serveis i del turisme per promoure l’ús del català, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments d’Empresa i Ocupació, de Cultura (Direcció General de Política Lingüística) i de Benestar Social i Família (Direcció General per a la Immigració).
La denominació Memorial Mercè Canal en el nom del premiés en record de la creadora d’aquesta iniciativa i de la campanya “Oberts al català” – Mercè Canal, que també va ser presidenta de la Comissió Lingüística de la CCC.
Així mateix, s’han donat guardons i diplomes a les millors iniciatives lingüistiques del sector comercial, entre d’altres, a dos establiments d’Igualada, LA BONA ESPARDENYA i llibreria CAL RABELL.
Els guardons als premiats i els diplomes als participants han estat entregats pel Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, director general de Comerç, Josep M. Recasens; per la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; pel director general per a la Immigració, Xavier Bosch; peldiputatdelegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, i per la presidenta de la Confederació de Comerç deCatalunya, Maria Rosa Eritja.