Diumenge concert de cloenda del tercer Stage de Banda Simfònica d’Igualada

36

stage_banda-igualada-cloenda-veuanoiaDiumenge vinent, 27 de novembre, a les 12h, tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu el concert de cloenda del tercer Stage de Banda Simfònica d’Igualada, en què s’interpretaran les obres que els seus participants han treballat en quatre sessions de treball, matí i tarda, durant diferents dissabtes dels mesos d’octubre i novembre. Més d’una trentena d’inscrits han pres part en les sessions de treball complementades amb sessions didàctiques, concerts i petites activitats de lleure relacionades amb la música.

Enguany, el director convidat ha estat Francesc Gregori, que també és professor i director del grup de vent de l’Escola Municipal de Música d’Igualada (EMMI). El repertori que es podrà escoltar serà molt eclèctic i estarà integrat per obres variades de gèneres diversos, com solen ser els programes de banda simfònica: transcripcions d’obres clàssiques, obres de musicals famosos, peces originals per a banda simfònica, tot plegat coronat amb música catalana.

En aquesta ocasió es podrà escoltar el primer moviment de la simfonia inacabada de Franz Schubert, un medley d’El Fantasma de l’Ópera i peces de Disney, entre altres. Un repertori ben engrescador per a tots els públics. El preu d’entrada és de 10 euros i les entrades es poden adquirir a les taquilles del teatre abans del concert.

L’Stage de Banda Simfònica d’Igualada és una activitat que va arrencar l’any 2014 amb la iniciativa de Concepció Ramió, que n’és la directora general, amb la producció de Contrapunt Plataforma per a la Promoció d’Activitats Musicals i l’organització del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, comptant també amb la col·laboració de l’EMMI i la Banda de Música de la ciutat.