Derrota de l’Igualada Rigat a les Comes davant el Lleida (3-4)
D

31 d'agost de 2019

Nova derrota de l’Igualada Rigat a la Lliga Catalana davant del Lleida Llista que deixa als igualadins sense opcions de jugar els quarts de final a Vic la propera setmana.

En el primer minut les dues primeres ocasions van ser pels de la Terra Ferma a càrrec de Uri Vives i Cañellas. La rèplica trenta segons més tard va ser per Pla i Mendez. Als cinc minuts Sergi Pla va provocar un penal en una entrada a l’àrea que ell mateix no va saber transformar en gol. I dos minuts més tard amb un xut lateral creuat Uri Vives feia el 0-1 amb fortuna, ja que Elagi va aturar la bola que va agafar alçada i no la va veure baixar i va acabar als fons de la xarxa. Les ocasions igualadines de Tety Vives, Marc Palau i Bernat Yeste van topar amb un inspirat Lluis Tomàs. Als. vint minuts en una acción atacant del Lleida, Marc Palazon va rematar a mitja alçada fent el 0-2 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa els igualadins van posar setge sobre la porteria de Gerard Folguera que va substituir al descans a Lluis Tomàs. Les accions de Mendez no trobaven el camino del gol, pero als cinc minuts va provocar un penal que Roger Bars va transformar en l’1 a 2. El gol va donar ales als arlequinats que van jugar els millors minuts i van tenir les millors ocasions a càrrec de Baliu, Pla, Palau i Mendez.

Pere als nou minuts Cañellas va provocar una falta directa que Alex Joseph no va encertar a transformar davant un segur Elagi Deitg. I en la contra, Tety Vives amb un potent xut va tornar a tenir una nova opción d’empatar. La recompensa a l’esforç va arribar als deu minuts i mig quan una penjada de Sergi Pla la va desviar Marc Palau fent l’empat a dos. Primer gol del reusenc, ex del Girona amb el dorsal 6 de l’Igualada Rigat. Poc va durar l’alegria, ja que als tretze minuts, Alex Joseph va aprofitar un rebuig Elagi Deitg per marcar el 2-3 aixecant i picant la bola. Als disset minuts i mig en el llançament d’un falta des de la frontal, la tanca defensiva es va obrir i Andreu Tomàs va sorprendre a Elagi marcant el 2-4.

A cinc minuts i mig pel final, el Lleida podia haver ampliat el seu avantatge amb la falta directa per deu faltes d’equip, però Elagi va aturar molt bé i també les tres rematades posteriors. A dos minuts pel final, dues grans accions del capita Baliu no van trobar la xarxa rival i al contraatac el Lleida podria haver ampliat el seu avantatge. A quinze segons pel final, els àrbitres van assenyalar la desena falta d’equip del Lleida, que Jordi Mendez va transformar en el 3-4 definitiu.

Igualada: Elagi, Pla, Baliu, Bars i Mendez, -cinc inicial-, Tety Vives, Bernat Yeste, Marc Palau.

Lleida: Lluis Tomas, Cañellas, Uri Vives, Andreu Tomas i Palazon, -cinc inicial-, Alex Joseph, Gefflot, Sergi Duch, Sergi Folguera i Gerard Folguera (ps).

Arbitres: Oriol Perez i Albert Sans.

Gols: 0-1 Uri Vives, min 7. 0-2 Palazon, min 20. 1-2 Roger Bars (p), min 30. 2-2 Marc Palau, min 35.30. 2-3 Alex Joseph, min 38. 2-4 Andreu Tomas, min 42.30. 3-4 Jordi Mendez (fd), min 49.45.

Incidències: 300 espectadors a les Comes.