Demà comencen les activitats de la festa major de Montbui, al nucli antic montbuienc

55

Aquest proper cap de setmana comencen les primeres activitats de la Festa Major de Montbui, que enguany es durà a terme entre els dies 14 i 24 de juliol. El gruix de les activitats, però, es concentrarà entre els dies 21 i 23 de juliol. Entre les novetats d’aquesta edició, retornarà el castell de focs artificials de final de festa, hi haurà un concert del grup de pop “Seguridad Social” al bulevard i no hi faltaran les tradicionals activitats: elecció de la Pubilla, l’espai de “Kasetes de Nit”, l’espai de firaires, les activitats esportives, cercavila, Ball de Nit…

Les primeres activitats de la Festa Major 2017 es duran a terme al Nucli Antic montbuienc.

Les propostes festives començaran aquest divendres, amb l’organització de la 5a Caminada de la Tossa. Es sortirà a les vuit del vespres des de l’Ateneu Cultural i Recreatiu, i els excursionistes pujaran fins l’emblemàtic cim montbuienc, on soparan i podran fer una observació gastronòmica.

L’endemà dissabte 15 de juliol a partir de dos quarts de 10 de la nit tindrà lloc el Concert de Festa Major que organitza la Coral SI FA SOL en commemoració del 20è aniversari. L’activitat es realitzarà a l’església de Santa Margarida i comptarà amb la col·laboració d’excantaires.

El diumenge començarà la jornada amb un esmorzar a l’Ateneu i seguidament l’inici d’un campionat de bitlles. A partir de les sis de la tarda, inauguració de l’exposició de Festa Major. Durant la mateixa es podrà veure una mostra de programes de Festa Major antics i actuals, i també fotografies del poble en festa Major.

A partir de les 8 del vespre, al camp de la Sort, es podrà veure l’obra de teatre “Estralls”, a càrrec de la companyia L’Escomesa. Aquesta obra es podrà veure en la modalitat de pagament “taquilla inversa” (l’espectador decideix, un cop vista l’obra, pagar allò que considera oportú i just).

Entre el dilluns 17 i el dimecres 19 de juliol es durà a terme un Campionat Infantil de Petanca per a infants d’entre 7 i 14 anys. Començaran les partides a les sis de la tarda al Club d’Esports Les Moreres.