Contenciós administratiu contra l’Ajuntament del Bruc pel cas del bar del Casal Familiar

96

L’adjudicació de la concessió del servei de bar-restaurant del Casal Familiar del Bruc, realitzada el passat mes de juliol, ha estat notícia aquests dies en saber-se que una de les persones que es va presentar ha presentat al consistori un contenciós administratiu.

Tot i que hem parlat amb aquest licitador, la seva resposta ha estat que no vol parlar del tema i ha fet explícit que tampoc vol que ningú parli en nom d’ell.

L’obertura de l’espai va tenir lloc a finals del passat mes de novembre i, segons les clàusules del contracte, l’explotació del servei és de tres anys amb una pròrroga màxima de dos anys. Dins dels criteris de valoració “l’enfocament social projecte i implicació amb el territori” tenia una ponderació de 50 punts sobre 100, i la puntuació d’aquest criteri va ser la que va donar un resultat molt ajustat entre els projectes presentats.

Enric Canela, alcalde del municipi, ha afirmat que “estem molt tranquils perquè hem fet una valoració objectiva i totalment transparent”. Ha volgut destacar que la part social del projecte era “un aspecte molt important a tenir en compte, per implicar als vilatans i incloure els productes autòctons en aquest nou projecte”.

Durant aquests primers mesos encara no s’ha dut a terme cap activitat de caire social però, segons una de les persones responsables de l’explotació del Casal, estan treballant en la programació de diferents tallers com ceràmica i circ i malabars, cinema i la primera calçotada popular que tindrà lloc aquest mateix mes de març.

Conxita Costa