El Club Super3, protagonista del Zoom festival, avui diumenge al Mont-Àgora

68

club-super3-premi-honor-zoom-festival-veuanoiaEl 14è Zoom Festival torna a portar a la Conca d’Òdena el bo i millor del cinema per a televisió que es du a terme a nivell nacional i internacional. Enguany, per segon any consecutiu, Mont-Àgora Cinemes hi participarà, acollint propostes del programa d’activitats oficial.

Diumenge a partir de les 11 del matí la Sala Auditori de Mont-Àgora acollirà sense cap mena de dubte el plat fort: l’acte de lliurament del premi d’honor al Club Super 3 i la projecció especial “La família”. Es tracta d’una activitat completament pensada per a la mainada, pensada per al públic familiar, i on hi serà un dels personatges més coneguts del Club Super 3, en Pau. El Zoom Festival es vol sumar a aquest 25è Aniversari del Club Super 3 amb una matinal familiar i on els més joves seran els protagonistes.

Cal remarcar que el 14è Zoom Festival aixeca el teló amb un programa de pel·lícules força destacades: Alguns dels títols que marquen tendència són “Ebre, del bressol a la batalla”, “22 ángeles”, “Agnes,” “Birthday”, “Groenland”, “Hope”, entre d’altres.