El Club Bàsquet Igualada presenta els equips per a la nova temporada

100

Més de 800 persones han omplert la Sala de Barri de Les Comes aquest passat divendres, per veure la presentació dels 27 equips i de l’escola de bàsquet. 300 esportistes i a prop de 40 entrenadors hi han desfilat. Durant l’acte s’han presentat, també, les noves incorporacions dels equips sènior masculí A i sènior femení A.

En el torn de parlaments els capitans dels equips sèniors, Carlota Carner i Jordi Torres, han destacat la feina formativa que es fa al Club i han animat als afeccionats a venir a Les Comes a gaudir dels partits. Tot seguit ha parlat el President, Roger Casellas, qui ha donat les gràcies als espònsors per la seva ajuda,  ha destacat la feina feta per entrenadors i jugadors i ha destacat la importància de tenir un nou Director Tècnic, de cara a potenciar la feina en els equips de formació, a més a més, ha anunciat que enguany el Club no vendrà Loteria Nacional per Nadal, fet que ha sigut molt aplaudit pel públic assistent, finalment ha agraït als seus companys i companyes de Junta la feina i la dedicació.

A continuació ha pres la paraula el Directiu de la Federació Catalana de Basquetbol , Sr. Lluís Vergés,  qui s’ha referit al Club com un dels més importants de Catalunya, i n’ha destacat la feina formativa i el treball en valors.

Finalment la tinent d’Alcalde , Sra. Carme Riera, ha destacat l’important inversió que està executant per adequar el complex de Les Comes i la finalització de la instal·lació de la calefacció, tal i com havia compromès l’Ajuntament, a més a més ha desitjat a tothom una bona temporada. Per acabar, tots plegats, s’han fet una foto de família.”