Centenars de persones visiten una Fira del Sant Crist de Piera molt participada

32

En aquesta 29a edició de la Fira del Sant Crist, el temps ha acompanyat i ha contribuït a l’èxit de la celebració. Centenars de visitants d’arreu de la comarca han passejat pels carrers de la vila i han gaudit de les parades del comerç local així com del mercat medieval que comptava amb tallers i productes d’artesania.

La inauguració oficial es va fer dissabte i va comptar amb la presència de les autoritats locals i de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. En l’acte hi van participar també algunes entitats locals com el Pubillatge i els Falcons de Piera. Durant tot el cap de setmana hi ha hagut tallers infantils, espectacles d’animació,concerts, classes de ball i una gimcana nocturna. També es van celebrar diumenge l’XI Piera Motor Festival, un dinar i un quinto popular a càrrec dels Diables de Piera.

Les Festes del Sant Crist arribaran el proper cap de setmana amb un seguit de propostes per als pierencs i pierenques d’edats diverses. El 28 d’abril es viurà la diada del Sant Crist amb la celebració de la missa solemne i la renovació del vot de poble. No faltaran activitats infantils, sardanes, el correfoc i el concert d’Hotel Cochambre. Diumenge hi haurà la I Cursa BTT Infantil i la XXIII Trobada Gegantera de Piera. Les festes finalitzaran dimarts dia 1 de maig amb la celebració de l’Aplec de Mas Bonans.