El CB Igualada cau a semifinals però acaba a la 3a posició a la Lliga Catalana EBA

5 de febrer de 2018

Aquest cap de setmana es va disputar a la localitat de Quart (Girona) la fase final de la Lliga Catalana EBA, en què hi participava el Club Bàsquet Igualada.

Dissabte els igualadins van jugar les semifinals davant el Mollet, un partit que van acabar perdent per 9 punts de diferència (71-80). Durant el partit els igualadins van anar a remolc del Mollet, que van aconseguir una diferència de fins a 22 punts. Les errades en el tir va ser el factor determinant d’aquesta derrota, que tot i que a pocs minuts del final l’Igualada va poder posar-se tant sols 3 punts per sota va acabar perdent.

Diumenge l’Igualada disputava el partit per al tercer i quart lloc davant l’equip del Masnou. Els igualadins van disputar un partit sòlid que va permetre guanyar per 19 punts de diferència (84-65) i aconseguir així el tercer lloc.

El campió va ser l’equip amfitrió, el Quart, que va derrotar el Mollet a la final per 9 punts de diferència (81 a 72).

Aquest cap de setmana es reprèn la Lliga EBA i l’Igualada visitarà diumenge la pista del Palma, rival directe per aconseguir una plaça que permet l’ascens directe.