Carles Capdevila presenta aquest dissabte a l’Ateneu el seu llibre ‘Educar millor’

296

Educar millor_cobertaL’actual director fundador del diari ARA Carles Capdevila, ha convertit des de fa anys aquesta temàtica en un dels seus principals focus d’atenció, i això l’ha portat a entrevistar, a les pàgines de l’ARA, un gran nombre d’experts en educació, que hi han aportat els seus punts de vista i les seves reflexions sobre què significa educar i quina és la millor manera de dur a terme aquesta tasca tan fonamental com complexa, que implica mestres, famílies i, per extensió, el conjunt de la societat.

 

Carles Capdevila,  creu que educar és apassionant i que també ho és parlar-ne, des de l’experiència i des de la reflexió. L’humor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui fomentar confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca d’educar.

 

Aquest llibre és un recull d’onze converses que conviden al debat. Onze entrevistes a personalitats del món de l’educació: Carme Thió, Jaume Cela, Maria Jesús Comellas, Jaume Funes, Eva Bach, Gregorio Luri, Mariano Fernández Enguita, Joan Manuel del Pozo, Roser Salavert, José Antonio Marina i Francesco Tonucci. Professionals de procedències diverses i visions ben diferents que ens permeten conèixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions sinó l’ambició de fer bé les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa. Si hi ha una cosa que es proposa aquest llibre és acompanyar les famílies i els mestres, i aprendre junts a educar amb convicció i optimisme.

 

La presentació organitzada per llibreria Llegim …? i amb la col·laboració de l’Ateneu Igualadí se celebrarà dissabte 14 de maig a les 5 de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu.