Cap de setmana rodó per al Vilanova Bàsquet Endavant amb victòries dels dos equips sèniors
C

12 de febrer de 2018

Dissabte l’equip sènior masculí va aconseguir la segona victòria de la temporada davant el C.B. CASTELLET per 62 a 57.

La millora en el joc dels últims partits, per fi es va veure recompensada al marcador.

El partit no va començar bé per als interessos dels vilanovins amb l’equip rival sempre per davant al marcador i els nostres fent la goma, apropant-se i fins i tot arribant a posar-se 29 a 27, però amb un parcial final al segon quart de 0-10 es va arribar al descans amb el resultat de 29-37.

Una sortida espectacular al tercer quart de 13-1, va posar per davant las locals i a base lluita continua i bon joc es van acabar emportant el partit.

Van jugar Francis Rodríguez (6), Miguel Àngel García (11), Camilo Rodríguez (4), Antonio García (20), Stalin Rodríguez (12), Jan Palomeras (2), Fernando Leno (3), Sergi Brugués (2), Oscar Borrega (2) i Johnny Goya. Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 10-17, 19-20, 15-9 i 18-11

Diumenge l’equip sènior femení va tornar a la senda de les victòries davant el CB ARTÉS per 66 a 45.

El partit en principi es presentava difícil per la falta, una altre vegada de efectius, amb només 6 jugadores disponibles.

El primer quart ja va marcar el que seria el partit, amb les vilanovines molt encertades en atac i amb una bona defensa que va deixar el marcador en 20 a 10.

El segon va ser més igualat, però sempre amb l’equip local portant la iniciativa a la pista i al lluminós. I quan es podia pensar que el cansament podia passar factura a les vilanovines, va sortir l’esperit lluitador de les noies i no només van aguantar, si no que van eixamplar les diferències al marcador fins als 21 punts finals.

Van jugar Marina Espejo (4), Clara Bargalló (17), Clàudia Oller (7), Mariona Barral (12), Èlia Díez (21) i Núria Torrens (5). Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 20-10, 17-16, 14-10 i 15-9

Els equips cadets van tenir jornada de descans.