Cap de setmana quasi rodó a l’Igualada Volei Club
C

8 de maig de 2017

El passat diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CV Roquetes ‘B’. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-20/25-14/25-19) favorable als locals. Els igualadins van dominar el partit contra un rival que no va poder en cap moment dominar el joc, els locals per la seva banda, sense desplegar un gran joc, van saber, a base d’una bona defensa, portar el partit cap al seu costat i mantenir aixi la primera poscisio. En el pròxim partit els de l’Anoia es desplacen a la pista del  CV l’Ametlla del Vallès.

El Alain Afflelou Sènior Femení A guanya a casa del Sant Pere i Sant Pau, al cinque set , amb opcions per els dos equips, en un partit molt emocionant ja que les igualadines no anaven amb tots els efectius, pero la actitut mostrada fan acoseguir dos punts que encar donen alguna opcio per lluitar per les fases d’ascens. El dissabte que ve a les 18:00 rebran al Fortí el Llars Mundet.

Les jugadores del Alain Afflelou Sènior Femení C , cau a la pista dels Vikings per 3-0, en un partit trabat on no han pogut posar en difilcutats a les del Prat del Llobregat, la setmana que ve, dissabte  rebran el Colegi Aleman a les 20:00 al Fortí

El els veterans del Xp deixen escapar un set a la seva visita a Berga, on finalment se emportaren  la victòria per un 1-3, gracies a una bona reacció en el segon set, i treballant en els següents tot i patit alguna deballada puntual van saben portat els tres punts cap a casa. El dia 20 jugaran al fortí a les vuit de la tarda contra el Gavà.

Equips Base

Alegria del Juvenil Masculí en la seva primera victòria de la segona volta davant del Cardedeu, en un partit que ha tingut variàs fases fins arribar al cinque set, s’han fet algun canvi de posicio resultant molt efectives, al final una victòria merescuda que ha costat d’arrivar, pero que ha tingut un efecte molt positiu, la setmana que ve es desplçen a cornellsa per enfrontarse amb el Sandor.

Victòria també del Juvenil Femení a la seva visita a Molins del Rei per un 1-3, en un partit on sols han cedit el primer set, i amb reacció en el següent resolent un partit amb seriositat i aconseguim aixi els tres punts, el diumenge a les 10:00 rebran al Hospitalet.

També el Cadet Femení s’apunta al carro de la victòria, guanyant també per 1-3, les jugadores de Laia Pujol han començat molt be , però elm segon van relaxar una mica cedint el set, al final van posar les piles guanyar el tercer i lluita al quart molt emocionat, també el Diumenge a les 12 rebran al Hospitalet.

El Cadet perd davant el Els Monjos, per 0-3, on els nois de Carles Minguez han mostrat una millora que el rival es del mateix nivell, tot i aixi es veu una evolució positiva dels jugadors , la setmana que ve visiten la casa de la escola Orlandai.