Bernat Jaume sorprèn a tothom i guanya al campió del món d’esquaix

189

El club Metropolitan va ser escenari d’un partit d’exhibició entre l’igualadí Bernat Jaume i l’actual campió del món i 2 del ránquing mundial, Karim Abdel Gawad.

Aquest jugador egipci es trobava a Barcelona de la mà de BGS, empresa barcelonina que organitza campus internacionals d’estiu a jugadors d’arreu del món a la ciutat comtal.
Sense treure cap mèrit al jove igualadí, que per cert va jugar un grandíssim esquaix, l’egipci va donar la impressió que venia més a fer turisme per dir-ho d’alguna forma col·loquial, que no pas a jugar esquaix.

El Bernat va sortir a pista sense cap complexe ni por, sempre agressiu i amb les idees clares. El partit de caire amistós, es va jugar la pista on entrena quasi bé cada dia i amb una graderia ben plena sempre respectuosa, però decantada clarament i com és lògic, a favor de l’anoienc.

Tot aquest cocktail va superar de forma evident al jugador nascut a El Caire que va quedar desbordat per complet. La victòria del Bernat 11-2, 11-7, 11-8 es va fonamentar amb unes ganes de victòria i un desvergonyiment que l’egipci no esperava i quan va donar símptomes de reacció, ja era massa tard i el Bernat tenia clar, que allò ja no se li escapava.

Propera estació, Galícia per preparar amb el gallec Borja Golan, 16 del rànquing mundial, els dos propers grans compromisos a Austràlia, primers campionats després de la lesió de menisc.