Avui comença la Festa Major de Veciana que durarà fins diumenge

53

Des d’avui divendres fins diumenge el nucli de Veciana s’engalanarà per viure la seva festa grossa en honor a la patrona del poble.

La comissió de festes ha confeccionat un programa de línia continuista i amb actes per a tots els gustos i edats. La festa començarà el divendres dia 18 d’agost, a 2/4 de 10 de la nit, amb la sardinada popular a la plaça de Ramon Servitje. El preu de la sardinada serà de 3 euros per persona. A continuació el grup de teatre L’Escombra de Sant Guim de Freixenet posarà en escena l’obra “Catalans a la Romana” amb la qual de ben segur faran passar una bona estona al públic assistent.

L’endemà dissabte es reprendran els actes a 2/4 de 10 de la nit amb el ball de revetlla a càrrec del grup LIBERTY, durant el qual s’obsequiarà als assistents amb entrepans de pa amb tomàquet i pernil.

El diumenge a les 12 del migdia es celebrarà la missa en honor a la patrona del poble. L’acte, que serà oficiat per mossèn Enric Garcia estarà acompanyat per les veus de la Coral de Veciana. A les 6 de la tarda, a la plaça de Sant Miquel, començarà un tast de circ per als més petits. Una hora més tard tindrà lloc el concert del grup Vent Endins qui clourà la festa grossa d’enguany amb les seves rumbes i havaneres.

La festa major de Veciana, que està organitzada per la comissió de festes, compta amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Veciana així com de diverses empreses de la zona.