Artur Mas participa al programa empresarial de Canal Taronja i al posterior sopar amb empresaris anoiencs

10

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha estat el convidat principal al programa de debats empresarials Anem per feina de Canal Taronja Anoia d’aquest mes de març. Mas ha compartit plató amb altres empresaris de la comarca com són els representants de les empreses Rivisa, J. Vilaseca, Caves Bohigas, Somiatruites, Veolia i Doga. La gravació s’ha fet a a sala el Kubb del Restaurant Sesoliveres d’Igualada.

Després d’enregistrar el programa, Artur Mas ha presidit el sopar, també organitzat per Canal Taronja Anoia, amb una setantena d’empresaris del territori i diferents autoritats locals i comarcals. Durant el sopar, en un ambient distès, els convidats han aprofitat el col·loqui per preguntar i fer arribar refleixons a l’expresident de la Generalitat sobre el moment polític i econòmic que viu Catalunya.

El programa Anem per feina d’aquest mes amb Artur Mas es pot veure aquest dimecres 29 de març després dels informatius de les 8, 10 i 12 de la nit a Canal Taronja Anoia i també durant el cap de setmana. D’altra banda, quedarà penjat a la carta a canaltaronja.tv/anoia.

L’Anem per feina és un espai mensual que té l’objectiu de visualitzar i promoure el món empresarial de la comarca amb diversos convidats cada mes. Els participants de cada programa sempre comparteixen un sopar amb diversos empresaris de l’Anoia per avaluar, debatre i prendre el pols al moment actual i futur de l’economia de l’Anoia i explorar solucions als reptes del territori.