Aquesta primavera dona llum a la teva pell amb receptes naturals

36
Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

Per fi arriba el tan esperat bon temps i tenim més ganes de passar més moments fora, gaudir de les amistats, les llargues passejades i les activitats que a l’hivern no podem desenvolupar.

Cuidar el nostre organisme és clau perquè per fora tinguem un aspecte radiant i per a això hem de tenir uns hàbits saludables quant a alimentació, exercici físic i higiene.

Si vols fer a casa uns tònics naturals que t’ajudaran a il·luminar la cara et donem unes senzilles pautes perquè puguis fer-ho amb ingredients que totes tenim a casa, prova avui mateix un i veuràs els resultats.

Tònic de camamilla

La camamilla gràcies a les seves propietats relaxants és ideal per a pells cansades. Tan sols serà necessari bullir-i deixar-la refredar abans de posar a la nevera. Quan hagin passat unes hores ja te la pots aplicar amb un cotó com si fos un tònic facial convencional, deixem actuar i ho aclarim amb aigua.

Tònic de cua de cavall

Com si anéssim a prendre-la, prepararem una infusió d’aquesta herba tan valuosa i fàcil d’aconseguir i l’aplicarem sobre la cara amb un lleuger massatge i un cotó, deixant que s’absorbeixi perquè les capes subdérmicas es nodreixin i s’activi la producció d’elastina i col·lagen, aportant-nos finor i elasticitat

Regalèssia per combatre les taques de la pell

Amb el pas del temps i, de vegades, per efecte del sol, les taques a la pell és una cosa que a totes ens preocupa. Podem intentar disminuir la seva coloració rentant-nos la cara per les nits amb un sabó natural amb extracte de regalèssia. Després deixar-ho actuar uns dos minuts, aclarirem la pell amb aigua freda i repetirem amb constància aquest tipus de neteja per veure resultats espectaculars.

Yvette Pons