36.000 espectadors passen per la 27a edició de la Mostra d’Igualada

174

Cloenda de La Mostra 2016 - La Veu de l'Anoia - Veuanoia.cat

La Mostra d’Igualada – 27a Fira de teatre infantil i juvenil continua creixent i consolidant-se en els seus diversos vessants. En el darrer recompte, que inclou els espectacles de diumenge a la tarda, La Mostra calcula haver arribat enguany als 36.000 espectadors. Aquesta xifra representa un nou rècord de públic, amb un creixement de prop del 3,5% en comparació amb l’any passat (34.800 espectadors) i permet tancar la 27a edició amb un balanç molt positiu.

Tot i que La Mostra es va cloure diumenge, segueix activa amb dues activitats. D’una banda, el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor espectacle per votació popular, que s’anunciarà properament. Els vots emesos pels assistents a La Mostra determinaran quina és la companyia guanyadora que s’endurà un premi de 1.200 euros.

I de l’altra, encara es pot participar al II Concurs de crítica teatral infantil i juvenil en què nens i joves poden valorar els espectacles vistos aquests dies. El concurs, organitzat conjuntament amb Recomana, associació per a la promoció de les arts escèniques, es divideix en dues categories: infantil (primària) i juvenil (secundària i batxillerat). Hi haurà tres premis per cada categoria: un primer premi dotat en 100 euros gentilesa d’Abacus Cooperativa, un segon de 50 euros gentilesa de Llibreria Cal Rabell i un tercer de 25 euros gentilesa de Llegim…? Llibreria.

Les crítiques es poden fer arribar per correu electrònic o bé a l’adreça postal: Dr. Joan Mercader, s/n (Museu de la Pell d’Igualada) 08700 Igualada (Barcelona) indicant: La Mostra d’Igualada – Concurs de crítica teatral. Les bases del concurs estan publicades al web www.lamostraigualada.cat/altres-activitats juntament amb 7 consells per redactar correctament les crítiques. En aquests moments ja s’han rebut 74 crítiques en la categoria juvenil.

Finalment, dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, se sortejarà un iPad mini en directe per Ràdio Igualada des de la Plaça de Cal Font entre tots els participants al Joc del comerç de La Mostra. El joc consistia en trobar els coets amagats als aparadors de les botigues del 4t Concurs d’aparadors i, com l’any passat, ha rebut molt bona acollida.