34.1 C
Igualada
Dijous, agost 11, 2022

Transports Bernadet: Servei logístic integral amb màxima eficàcia

Transports Bernadet fa més d’un segle que opera en el sector del transport; en concret, més de cent cinquanta anys que avalen el seu compromís, la seva confiança i la seva professionalitat al llarg de la seva trajectòria. Constituïda als seus inicis com una empresa dedicada al transport del tèxtil i del paper, s’ha consolidat al sector com a empresa líder que integra els més avançats sistemes tecnològics. Transports Bernadet alberga diverses generacions que han evolucionat cap a un negoci familiar que ha anat creixent al llarg de la seva història.

Durant els darrers anys, l’empresa s’ha anat dirigint cap a una nova especialització que s’ha convertit, sense cap mena de dubte, en el seu valor afegit: oferir un servei integral per als seus clients. Compromesos en donar un òptim servei que compleixi amb els paràmetres de qualitat i seguretat, però basats també en la innovació tecnològica, la puntualitat i l’ètica professional. La seva premissa és la màxima eficàcia en les entregues, sense demores ni desperfectes.

Compromís amb els clients, però també amb el medi ambient i la innovació
Els valors que regeixen Transports Bernadet són els de compromís amb els clients, però també amb el medi ambient i la innovació. L’empresa compta amb les més completes instal·lacions logístiques, distribuïdes dins la comarca de l’Anoia.

El gran repte latent de l’empresa és adaptar-se al medi ambient; conscients en aquest sentit, que cada cop ens desplacem i ens movem cap a un mercat més tecnològic, però també més ecològic alhora.

De l’Anoia al món
Transports Bernadet treballa amb empreses d’arreu de l’Estat oferint serveis integrals de transport, gestió amb SGA (Sistema de Gestió de Magatzem), logística final i logística inversa. A més, també ofereixen gestió d’embalatges, Picking, descàrregues i càrregues d’emergència, i basteixen a la indústria de l’automoció.

Una de les seves línies d’operació és el transport de productes d’importació. Prova d’això és el resultat de moure’s pels ports més importants de la nostra geografia. Principalment, els seus productes són forestals, i que provenen d’indrets com Brasil, Xile, Canadà, Xina, Turquia, Estats Units d’Amèrica, entre altres països.

Transports Bernadet compta amb una àmplia flota -amb la més avançada tecnologia- per tal de satisfer les necessitats dels seus clients i que a més, en permeti la màxima seguretat i garantia per poder oferir i brindar una àmplia gamma de serveis d’aprovisionament i distribució dels seus productes.

Sempre un sí al client
Una de les claus del seu èxit és a l’hora d’oferir serveis, acompanyar-los específicament i de forma personalitzada. Per a Transports Bernadet, “la força de la nostra empresa resideix en l’entusiasme, el compromís personal amb el client, l’experiència i l’ambició de liderar un projecte d’èxit”, afirmen. A més, també destaquen i posen en valor que el motor de l’empresa és la força del capital humà que hi ha al darrere. I és que gràcies al bon treball en equip, s’obtenen bons resultats.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Un incident amb una grua deixa part de Montbui sense connexió telefònica

Una grua de grans dimensions s'ha emportat aquest matí la infraestructura telefònica del Carrer del Pont de Santa Margarida de Montbui i ha deixat...

La tradició serà l’eix central del proper Diàlegs Capitals

El pròxim Diàlegs Capitals s’emmarcarà dins dels actes de la Festa Major i abordarà el paper de la tradició a la nostra societat. La tradició...

L’Igualada Femení HCP torna als entrenaments

Després d’unes merescudes vacances estiuenques, les jugadores i el cos tècnic del primer equip de l’Igualada Femení Grupo Guzman van començar els entrenaments ahir...

Oberta la licitació de les obres de la reurbanització de la plaça Vilarrubias

Des de la setmana passada està obert el període de licitació del projecte de reurbanització de la plaça Vilarrubias. Després de la reunió celebrada...

Capellades comença la prèvia de la Festa Major

Aquest dissabte es va fer el primer acte de La Prèvia, escalfant motors per la Festa Major de Capellades. A les 10 del matí...
Compartir