22.6 C
Igualada
Dimecres, juny 23, 2021

Tot el que no suma, resta…

Roger Bascones
Go Nature

En aquesta ocasió per obrir la llauna, parlaré d’èxit. Sí sí ÈXIT, i no em refereixo a “sortida” en anglès. Aquesta paraula tant “sobada” per tenir tantes definicions com visions per persona i àmbit.

Per a tu què és tenir èxit? Per a què serveix? I el més important, el resultat el podem compartir i posar-lo al servei dels altres?

A mi m’agrada parlar d’equilibri, una balança que sempre estigui equilibrada amb coherència i respecte amb un mateix i amb els entorns més propers. Si perdem aquesta mesura patirem desgast o podem morir d’èxit, és a dir, d’estrès, d’angoixa o d’ansietat.

L’autoconeixement és la base d’una expansió personal i professional. Anar més enllà et fa créixer. A la vegada, hi ha una transformació continua al sortir de l’espai de confort. Així, posant focus et dirigeixes cap a una versió millorada de tu mateix. Aquí és on entra directament aquest equilibri i amb ell aprendre a mantenir l’estat òptim que ens fa estar frescos mental, emocional i físicament.

Córrer el risc d’anar en direcció cap els teus somnis fa que et realitzis com a persona, creix la teva intel·ligència espiritual (missió). Aquí emergeixen emocions que son transformades en combustible per a impulsar-te cap els objectius. És com el petroli refinat en benzina. El seu objectiu és nodrir un vehicle, doncs per una persona, és generar un impuls cap endavant. Això té nom i es diu motivació, il·lusió, disposició i voluntat. Les emocions son la força motora. Son les companyes inseparables del veritable èxit!! En definitiva entrenar una actitud proactiva que ens mantingui en la direcció correcta. Amb elles pots desenvolupar impuls i projecció, que es representa a través de l’estat d’ànim i un bioritme saludable (salut equilibrada). Aquesta és la fórmula per retro-alimentar-se i a la vegada fer-ho expansiu al teu entorn, ja sigui família, amics, feina, oci, etc.

La balança ha d’estar equilibrada entre la voluntat i el gaudir de la vida. Tot el restant és possible que en comptes de sumar, resti. Quan parlem d’equilibri cal recordar aquesta fórmula.

Les distraccions resten i a més en tenim moltes al nostre voltant. Cal tenir un focus molt disciplinat i, a la vegada, uns objectius clars. L’èxit és fruit de tot això: disciplina, constància, responsabilitat, gaudiment, salut i una missió transpersonal, que contribueixi a un EGO sa i que pugui ser aprofitat pels altres de forma conscient o inconscient, a través de l’exemple. Això fa que la teva llavor sumi a la societat…Aquest concepte és transpersonal, va més enllà de la persona i es posa a disposició de l’inconscient col·lectiu.

L’Èxit és gaudir del camí a la consecució de l’assoliment. És aprendre dels errors i fer servir aquest coneixement per la millora continua. També és compartir amb els altres i a la vegada impulsar-te cap a nous propòsits amb la incertesa del què passarà amb el següent pas.

L’èxit és la fortalesa de seguir endavant!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Dues professores del Monalco, seleccionades per un projecte d’innovació

Clàudia Miramunt i Gemma Morist, docents de l’escola Monalco d’Igualada, han estat seleccionades per presentar el proper 1 de juliol, el seu projecte d’innovació...

La gent gran d’Igualada celebra un un concert-revetlla a l’Escorxador

Després que l’any passat no es poguessin fer revetlles a causa de la situació de restriccions per la Covid-19, aquest any l’Associació de la...

El Govern obre el tràmit per demanar els ajuts de solvència empresarial

El Govern va obrir el passat dilluns el formulari d'inscripció prèvia per accedir als ajuts extraordinaris directes per a la solvència empresarial. Es tracta...

Els ciutadans de 30 a 34 anys podran començar a demanar cita per vacunar-se el proper dilluns

Els ciutadans de 30 a 34 anys podran començar a demanar cita per vacunar-se el proper dilluns 28 de juny, segons ha anunciat la...

Ja es pot sol·licitar el transport escolar pel proper curs

Les famílies residents en municipis de la comarca de l’Anoia que tinguin fills i filles estudiant en centres educatius d’altres municipis ja poden sol·licitar...
Compartir