6.5 C
Igualada
Dissabte, març 6, 2021

Tot el que no suma, resta…

Roger Bascones
Go Nature

En aquesta ocasió per obrir la llauna, parlaré d’èxit. Sí sí ÈXIT, i no em refereixo a “sortida” en anglès. Aquesta paraula tant “sobada” per tenir tantes definicions com visions per persona i àmbit.

Per a tu què és tenir èxit? Per a què serveix? I el més important, el resultat el podem compartir i posar-lo al servei dels altres?

A mi m’agrada parlar d’equilibri, una balança que sempre estigui equilibrada amb coherència i respecte amb un mateix i amb els entorns més propers. Si perdem aquesta mesura patirem desgast o podem morir d’èxit, és a dir, d’estrès, d’angoixa o d’ansietat.

L’autoconeixement és la base d’una expansió personal i professional. Anar més enllà et fa créixer. A la vegada, hi ha una transformació continua al sortir de l’espai de confort. Així, posant focus et dirigeixes cap a una versió millorada de tu mateix. Aquí és on entra directament aquest equilibri i amb ell aprendre a mantenir l’estat òptim que ens fa estar frescos mental, emocional i físicament.

Córrer el risc d’anar en direcció cap els teus somnis fa que et realitzis com a persona, creix la teva intel·ligència espiritual (missió). Aquí emergeixen emocions que son transformades en combustible per a impulsar-te cap els objectius. És com el petroli refinat en benzina. El seu objectiu és nodrir un vehicle, doncs per una persona, és generar un impuls cap endavant. Això té nom i es diu motivació, il·lusió, disposició i voluntat. Les emocions son la força motora. Son les companyes inseparables del veritable èxit!! En definitiva entrenar una actitud proactiva que ens mantingui en la direcció correcta. Amb elles pots desenvolupar impuls i projecció, que es representa a través de l’estat d’ànim i un bioritme saludable (salut equilibrada). Aquesta és la fórmula per retro-alimentar-se i a la vegada fer-ho expansiu al teu entorn, ja sigui família, amics, feina, oci, etc.

La balança ha d’estar equilibrada entre la voluntat i el gaudir de la vida. Tot el restant és possible que en comptes de sumar, resti. Quan parlem d’equilibri cal recordar aquesta fórmula.

Les distraccions resten i a més en tenim moltes al nostre voltant. Cal tenir un focus molt disciplinat i, a la vegada, uns objectius clars. L’èxit és fruit de tot això: disciplina, constància, responsabilitat, gaudiment, salut i una missió transpersonal, que contribueixi a un EGO sa i que pugui ser aprofitat pels altres de forma conscient o inconscient, a través de l’exemple. Això fa que la teva llavor sumi a la societat…Aquest concepte és transpersonal, va més enllà de la persona i es posa a disposició de l’inconscient col·lectiu.

L’Èxit és gaudir del camí a la consecució de l’assoliment. És aprendre dels errors i fer servir aquest coneixement per la millora continua. També és compartir amb els altres i a la vegada impulsar-te cap a nous propòsits amb la incertesa del què passarà amb el següent pas.

L’èxit és la fortalesa de seguir endavant!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

S’elabora l’informe comarcal dels objectius de desenvolupament sostenible

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha elaborat un informe de diagnosi sobre l’aplicació a l’ens comarcal...

Igualada Comerç ja prepara la Botiga al Carrer per aquest mes

Igualada Comerç està treballant des de fa setmanes en una nova edició de la Botiga al carrer per aquest mes de març. Aquesta és...

8-M: Dia Internacional de les Dones

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, però en coneixem l’origen? Fa anys el 8 de març era més conegut com...

Nova caldera de biomassa forestal al poliesportiu Mont Aqua de Montbui

El poliesportiu Mont Aqua de Santa Margarida de Montbui i el Pavelló esportiu, l’escola bressol El Xic Martinenc i l’escola Jaume Balmes de Sant...

Juan Manuel Castro Prieto: un gran de la fotografia, a l’Estat espanyol, al FineArt 2021

En el marc del FineArt 2021, un amplíssim espai d’exposició, del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, acull i fa un...
Compartir