22.6 C
Igualada
Dimecres, octubre 21, 2020

Tot el que no suma, resta…

Roger Bascones
Go Nature

En aquesta ocasió per obrir la llauna, parlaré d’èxit. Sí sí ÈXIT, i no em refereixo a “sortida” en anglès. Aquesta paraula tant “sobada” per tenir tantes definicions com visions per persona i àmbit.

Per a tu què és tenir èxit? Per a què serveix? I el més important, el resultat el podem compartir i posar-lo al servei dels altres?

A mi m’agrada parlar d’equilibri, una balança que sempre estigui equilibrada amb coherència i respecte amb un mateix i amb els entorns més propers. Si perdem aquesta mesura patirem desgast o podem morir d’èxit, és a dir, d’estrès, d’angoixa o d’ansietat.

L’autoconeixement és la base d’una expansió personal i professional. Anar més enllà et fa créixer. A la vegada, hi ha una transformació continua al sortir de l’espai de confort. Així, posant focus et dirigeixes cap a una versió millorada de tu mateix. Aquí és on entra directament aquest equilibri i amb ell aprendre a mantenir l’estat òptim que ens fa estar frescos mental, emocional i físicament.

Córrer el risc d’anar en direcció cap els teus somnis fa que et realitzis com a persona, creix la teva intel·ligència espiritual (missió). Aquí emergeixen emocions que son transformades en combustible per a impulsar-te cap els objectius. És com el petroli refinat en benzina. El seu objectiu és nodrir un vehicle, doncs per una persona, és generar un impuls cap endavant. Això té nom i es diu motivació, il·lusió, disposició i voluntat. Les emocions son la força motora. Son les companyes inseparables del veritable èxit!! En definitiva entrenar una actitud proactiva que ens mantingui en la direcció correcta. Amb elles pots desenvolupar impuls i projecció, que es representa a través de l’estat d’ànim i un bioritme saludable (salut equilibrada). Aquesta és la fórmula per retro-alimentar-se i a la vegada fer-ho expansiu al teu entorn, ja sigui família, amics, feina, oci, etc.

La balança ha d’estar equilibrada entre la voluntat i el gaudir de la vida. Tot el restant és possible que en comptes de sumar, resti. Quan parlem d’equilibri cal recordar aquesta fórmula.

Les distraccions resten i a més en tenim moltes al nostre voltant. Cal tenir un focus molt disciplinat i, a la vegada, uns objectius clars. L’èxit és fruit de tot això: disciplina, constància, responsabilitat, gaudiment, salut i una missió transpersonal, que contribueixi a un EGO sa i que pugui ser aprofitat pels altres de forma conscient o inconscient, a través de l’exemple. Això fa que la teva llavor sumi a la societat…Aquest concepte és transpersonal, va més enllà de la persona i es posa a disposició de l’inconscient col·lectiu.

L’Èxit és gaudir del camí a la consecució de l’assoliment. És aprendre dels errors i fer servir aquest coneixement per la millora continua. També és compartir amb els altres i a la vegada impulsar-te cap a nous propòsits amb la incertesa del què passarà amb el següent pas.

L’èxit és la fortalesa de seguir endavant!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Acadèmia Igualada edita el llibre “Descrobrim l’Anoia”

L’Acadèmia Igualada ha editat el llibre “Descobrim l’Anoia” amb la voluntat de donar a conèixer al nostre alumnat el territori, la història, la cultura...

Som-hi proposa crear una cooperativa local de repartiment a domicili

Davant les restriccions que s’han aplicat i les que poden aplicar-se els propers dies, el grup municipal d’Igualada Som-hi proposa que el govern de...

Darrers dies per sol·licitar l’ajut de les beques de transport de Capellades

Fins el dijous 29 d’octubre es poden sol·licitar les ajudes al transport per als estudis postobligatoris que convoca un any més l'Ajuntament de Capellades. Tal...

Junts demana “rigor i concreció” en les baixes dels treballadors de fora la Conca afectats pel confinament

Després que Esquerra anunciés que el BOE ja reconeixia com a accident laboral la impossibilitat dels treballadors de fora de la Conca d'Òdena d'anar...

ERC Igualada proposa cobrar menys impostos als bars i restaurants

ERC Igualada s’ha reunit amb el gremi d’Hostaleria de l’Anoia per mostrar el seu suport i s’ha compromès a proposar mesures municipals per ajudar-los...
Compartir