Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada

59

1. A 4tB de Primària aprenem a dir-nos les coses bones!

Els alumnes de 4t B de Primària avui han dit les coses positives dels seus companys/es. A vegades només ens diem el dolent i és important recordar tot el bo que tenim.

2. 3r de Primària dins el projecte SardaAnoia

Diumenge els alumnes de 3r de Primària van participar a l’Aplec de Sardanes d’Igualada dins el projecte SardaAnoia impulsats pels mestres de música de la nostra comarca, i de la Mireia Carulla, mestra de música de la nostra escola.

Va ser una trobada on alumnes i famílies van gaudir d’una matinal bonica tot ballant sardanes i gaudint dels d’un bon esmorzar amb els amics.

La sardana que van ballar, era la cançó de la pel·lícula Mary Poppins.

3. Colònies d’Infantil

Els nens i nenes d’Infantil han gaudit i molt de la seva estada a la Casa Artur Martorell. Bon temps i moltes activitats els han acompanyat en aquesta aventura.

4. En Carlos Vico visita l’Escola

Hem rebut la visita del pare del Roc i la Mar, en Carlos Vico. Els nens i nenes de cinquè i els de primer fem una activitat conjunta. El Carlos ens ha ensenyat a fer foc i ens ha portat una serp. Les dues activitats estan emmarcades amb els nostres projectes.
Moltes gràcies Carlos!

5. Preparació i fira expositiva de 2n de Primària

Aquesta setmana passada, el dimecres a la tarda, els Casals van fer una fira expositiva a l’escola per mostrar a les famílies els productes i les activitats d’aprenentatge que han anat fent al llarg de l’itinerari del 3r trimestre amb SUMMEM.