El Col·legi Jesús Maria celebra la tradicional festa de fi de curs
E

12 de juny de 2018

El dissabte dia 9 de juny, el Col·legi Jesús-Maria va celebrar la festa de fi de curs que anualment organitza l’Associació de Mares i Pares. Com ja és habitual, pares, alumnes i mestres ens desplaçarem en un espai a l’aire lliure envoltats de natura que enguany va ser a la Casa de Colònies Castell de la Pobla (La Pobla de Claramunt).

Més de 200 persones vàrem poder gaudir d’una deliciosa fideuada per dinar i de les activitats proposades per l’AMPA de l’escola des de les 12h del migdia fins ben entrada la tarda. La festa es va iniciar amb un taller de fabricació i manipulació de “slime” per als més petits i, als volts de les dues, els assistents van prendre lloc per tal de degustar la gran fideuada que s’havia preparat. Havent dinat, amb postres incloses de la Pastisseria Òscar, els alumnes participants en els extraescolars de teatre de l’escola, havien preparat diverses obres de teatre de petit format, que van escenificar davant de tots els assistents i, tot seguit, va ser el torn dels alumnes de guitarra que van interpretar diverses cançons apreses durant el curs.

Finalment, per tal de cloure la festa d’una manera ben animada amb la participació de petits i grans, en Jordi Giralt va convidar a ballar a tots els assistents amb una divertida actuació musical.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?