17 d'octubre de 2025

Camembert al forn

Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 1 formatge camembert rodó

  • 1 gra d’all tallat a trossets

  • Oli d’oliva verge extra

  • Un raig de mel

  • Sal i pebre al gust

  • Orenga

  • Pa torrat o llescat per acompanyar

Elaboració:
  1. Preescalfa el forn a 180 °C.
  2. Col·loca el camembert en una safata petita o un recipient apte per al forn.
  3. Fes-li uns petits talls superficials al formatge.
  4. A sobre, afegeix els trossets d’all, un pessic de sal, pebre, una mica d’orenga, un raig d’oli d’oliva i un toc de mel.
  5. Enforna uns 10-15 minuts, fins que el formatge estigui ben fos i cremós.
  6. Serveix immediatament amb pa torrat o llescat per sucar.

💡Consells

  • Es pot afegir romaní o farigola per donar un toc més aromàtic.
  • Vigila la cocció: si es deixa massa temps, el formatge pot perdre part de la textura cremosa.
  • Pots preparar-lo directament en una cassoleta de fang, per donar un toc rústic i mantenir-lo calent més estona a taula.

Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta: