32.4 C
Igualada
Diumenge, agost 7, 2022

Masquefa aprova dues línies de subvencions per als comerços i serveis

Amb l’objectiu de pal·liar i actuar davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica al municipi, generant liquiditat als comerços i serveis, l’Ajuntament de Masquefa impulsa aquest segon trimestre de l’any dues noves línies de subvenció adreçades al teixit comercial i de serveis de Masquefa.

Fins al 2 de juny estan exposades públicament les bases de la convocatòria; i finalitzat aquest període es realitzarà l’aprovació definitiva. Així, el termini de presentació de sol·licitud començarà l’endemà de la publicació de la convocatòria de la subvenció al BOPB i ho serà per un termini de 30 dies naturals.

Foto: Daniel Gutiérrez

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, a través del model de sol·licitud que trobareu al web www.masquefa.cat/promocio-economica; i en el moment de formalitzar la sol·licitud caldrà presentar la instància/model de sol·licitud, un exemplar de l’escriptura de constitució de la societat o còpia del DNI en cas d’empresari individual i el model 036 d’alta d’activitats econòmiques.

Quines línies d’ajut s’ofereixen?
Línia A: persones físiques i jurídiques que desenvolupin una activitat de bar, restaurant, gimnàs i/o escola de dansa a Masquefa amb establiment físic.

Línia B: persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat comercial i/o de serveis a Masquefa amb establiment físic a peu de carrer de menys de 400m2 de sala de venda que prestin alguna de les següents activitats: loteries, copisteries i arts gràfiques, centres de fisioteràpia, clíniques dentals, serveis de podologia, immobiliàries, salons d’estètica i bellesa sense serveis de perruqueria, telefonia i Internet, comerços de roba, drogueries i ferreteries, floristeries, autoescoles, sabateries, multipreus, establiments de tatuatges, merceries, escoles d’idiomes i comerços de llaminadures.

Això sí, sempre i quan tinguin un volum de ventes inferior a 600.000€ anuals en l’exercici 2020 i en la data de sol·licitud de l’ajut tinguin menys de 10 treballadors.

Quina és la quantia de l’ajut?
Per a la Línia A es concedirà un ajut econòmic als bars, restaurants, gimnasos i escoles de dansa de Masquefa segons el següent barem:
600€ a aquells sol·licitants que no hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

475€ a aquells sol·licitants que hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

350€ a aquells sol·licitants que hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

I per a la Línia B es concedirà un ajut econòmic de 350€ als establiments comercials i de serveis.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Elvis”, un espectacular i inoblidable biopic sobre el rei del rock

L’Elvis Presley, aquell rei del rock que, de sempre, amb la seva música m’ha despertat unes sensacions úniques i perquè no significades passions; aquests...

L’Editorial: Obres, accidents i informació

Sovint l’arribada de l’estiu comporta que les ciutats facin feines de manteniment i reparació, pensant que hi haurà menys activitat i és el moment...

Dos detinguts per un robatori amb força en un pis d’Igualada

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, 4 d’agost, dos homes de 43 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a...

Aquest dissabte, Jordi Savall a la Brufaganya

Demà dissabte 6 d’agost, a dos quarts de 10 de la nit, a les Nits Musicals de la Brufaganya es celebrarà el concert amb...

Suar

Començaré aquest últim rodalmot d’estiu amb una confessió en veu baixa: segurament hauria estat més pertinent desentranyar el mot calor, però el cert és...
Compartir