18.1 C
Igualada
Dimecres, juny 23, 2021

Masquefa aprova dues línies de subvencions per als comerços i serveis

Amb l’objectiu de pal·liar i actuar davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica al municipi, generant liquiditat als comerços i serveis, l’Ajuntament de Masquefa impulsa aquest segon trimestre de l’any dues noves línies de subvenció adreçades al teixit comercial i de serveis de Masquefa.

Fins al 2 de juny estan exposades públicament les bases de la convocatòria; i finalitzat aquest període es realitzarà l’aprovació definitiva. Així, el termini de presentació de sol·licitud començarà l’endemà de la publicació de la convocatòria de la subvenció al BOPB i ho serà per un termini de 30 dies naturals.

Foto: Daniel Gutiérrez

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, a través del model de sol·licitud que trobareu al web www.masquefa.cat/promocio-economica; i en el moment de formalitzar la sol·licitud caldrà presentar la instància/model de sol·licitud, un exemplar de l’escriptura de constitució de la societat o còpia del DNI en cas d’empresari individual i el model 036 d’alta d’activitats econòmiques.

Quines línies d’ajut s’ofereixen?
Línia A: persones físiques i jurídiques que desenvolupin una activitat de bar, restaurant, gimnàs i/o escola de dansa a Masquefa amb establiment físic.

Línia B: persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat comercial i/o de serveis a Masquefa amb establiment físic a peu de carrer de menys de 400m2 de sala de venda que prestin alguna de les següents activitats: loteries, copisteries i arts gràfiques, centres de fisioteràpia, clíniques dentals, serveis de podologia, immobiliàries, salons d’estètica i bellesa sense serveis de perruqueria, telefonia i Internet, comerços de roba, drogueries i ferreteries, floristeries, autoescoles, sabateries, multipreus, establiments de tatuatges, merceries, escoles d’idiomes i comerços de llaminadures.

Això sí, sempre i quan tinguin un volum de ventes inferior a 600.000€ anuals en l’exercici 2020 i en la data de sol·licitud de l’ajut tinguin menys de 10 treballadors.

Quina és la quantia de l’ajut?
Per a la Línia A es concedirà un ajut econòmic als bars, restaurants, gimnasos i escoles de dansa de Masquefa segons el següent barem:
600€ a aquells sol·licitants que no hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

475€ a aquells sol·licitants que hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

350€ a aquells sol·licitants que hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

I per a la Línia B es concedirà un ajut econòmic de 350€ als establiments comercials i de serveis.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Enquesta: creus que l’Anoia s’està convertint en una comarca dormitori?

Actualment, el nombre d’afiliats a la Seguretat Social que viuen a l’Anoia és de 49.594, però que a més hi treballen, és de 33.740,...

Vilanova recorda que donar menjar als ànecs del Parc Fluvial pot suposar una multa

L’àrea de Medi Ambient ha instal·lat tres cartells informatius al Parc Fluvial que recorda que donar menjar als ànecs i altres aus, està prohibit....

Carme inaugura la remodelació de la piscina

Aquest passat cap de setmana, els veïns i veïnes de Carme van poder veure el resultat de les obres de remodelació del vas gran...

David Oliva és escollit primer secretari de la Joventut Socialista de l’Anoia

La Joventut Socialista de l’Anoia ha celebrat, aquest diumenge 20 de juny, el 5è Congrés de Federació amb prop d’un centenar de persones al...

Òdena vol posar fre als “botellons” al Pla de les Gavarreres

L'Ajuntament d'Òdena ha començat a treballar juntament amb l'Associació dels Plans, la Policia Local i Mossos d'Esquadra noves mesures per aturar el 'botellón' i...
Compartir