Marc Ollé i Georgina Gabarró, guanyadors de la ReOlla de Núria

15 de juny de 2022

El passat cap de setmana es va disputar la coneguda Olla de Núria que entre les seves proves destaquen l’Olla Vertical amb 3,78km i 980m de desnivell positiu i l’Olla Clàssica de 21,5km i 1940 de desnivell positiu, la combinació d’ambdues proves s’anomena la ReOlla que computen els temps acumulats en les dues curses.

L’Olla Vertical ha estat la tercera aturada de la 12a Copa Catalana de Curses Verticals i ha servit per a posar més apretada una ajustada classificació general. La líder, l’odenenca Georgina Gabarró (GE Oliana) no ha tornat a fallar i ha aconseguit tornar a pujar al podi. La guanyadora, però va ser la basca Sara Alonso, que va privar de la victòria a Gabarró que acumula tres segones posicions a les tres proves disputades i que la deixen líder de la general femenina.

En categoria masculina, la victòria va ser per Albert Pérez (Club Esquí Cerdanya Skimo Team),  mentre que l’igualadí Marc Ollé (GE Oliana) era setè, també sumava punts i es posa a prop dels llocs de privilegi de la Copa.

Finalment de la cursa de diumenge que va ser retransmesa per TV3, cal destacar la 5a posició de Georgina Gabarró en una Olla de Núria amb corredores de gran nivell internacional. Marc Ollé, aconseguia la 18a posicó que el va ajudar a obtenir el primer lloc en la combinada ReOlla.