L’Institut Milà i Fontanals assoleix el reconeixement de l’excel·lència educativa, l’e2cat
L

10 de juny de 2016

mila fontanals

L’Institut Milà i Fontanals d’Igualada es situa en primera línea educativa després que el passat 30 maig assolís la certificació e2cat otorgada per Qualicat, l’Associació Catalana per a l’Excel·lència formada per professionals i organitzacions, tant públiques com privades, compromeses en la difusió, el desenvolupament i la millora de les metodologies de la qualitat i l’excel·lència. Al terrirori català hi ha 21 centres educatius amb aquesta qualificació, 17 dels quals són públics i 4 són de titularitat  privada o concertats.

El model d’excel-lència educativa e2cat, és un model que vol acostar el model euroepu d’excel·lència empresarial (EFQM) a l’educació, adaptant-la  a tots aquells centres educatius que tenen ja un alt nivel de qualitat. Centres que ja fa temps que asseguren i milloren els seus processos en base a la norma ISO, però que desitgen continuar avançant en el camí de la millora contínua.

L’Institut Milà i Fontanals compta amb la certificació ISO 9001/2008 (implantada des del 2007)i l’any vinent i començarà a treballar per certificar segons la nova norma  ISO 9001/2015. Treballar sota les premisses ISO ha fet que el centre hagi establert un sistema de gestió integrada que el fa únic a la seva categoría.

L’Institut Milà i Fontanals participa de forma activa en  molts projectes que el diferencien de la resta de centres  de formació profesional: des de projectes de simulació en sanitat (premiats per Qualicat aquest mateix curs) a projectes que duen els alumnes d’automoció al Sahara al Panda Raid (quedant primers en la seva categoría). També es fomenta la creació de professionals responsables i dinàmics que satisfacin al màxim lles necessitats de les empreses i entitats de l’entorn.

Aquest tarannà de buscar sempre el punt diferencial i de millora permanent, es palpa en el dia a dia del centre i l’ha fet valedor per formar a part dels centres educatius amb reconeixement dintre l’excel·lència educativa, la E2cat.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta