El Wall Street Journal inclou el cava de Bohigas com un dels millors vins i caves per a casaments

11 de juny de 2016

bohigas-redEn un reportatge titulat “The best wedding wines” (Els millors vins per a bodes), el prestigiós diari nord-americà afirma que “un bon vi per a un casament ha de tenir un gran atractiu” i que el cava Bohigas “compleix certament amb aquest criteri”. La crítica que signa la peça –Lettie Teague- el situa al capdavant d’una selecció de cinc vins i caves, i alhora el qualifica com un cava “fàcil de beure” i “saborós, però suau, i lleugerament sec, marcat amb una nota brillat de poma verda”.

Actualment, Bohigas és present a un total de 17 països de tot el món i el celler exporta el 87 % del total de la producció (620.000 ampolles el 2015). Per al mercat exterior, Bohigas forma part de Terra Nostra de Vinos, un consorci integrat per cinc cellers de diferents denominacions d’origen.

Encara que Bèlgica continua sent el principal comprador estranger de Bohigas, amb el 40 % de la quota de mercat el 2015, les vendes que més van créixer el darrer any van ser les dels Estats Units, amb el 18 % de la facturació total (2015). Enguany, es preveu un nou increment; durant els primers cinc mesos, les vendes als Estats Units ja representen el 26% del total.

 

Reconeixement als EEUU

Aquesta no és la primera vegada que Bohigas apareix al Wall Street Journal. El juny de l’any 2013, el vi blanc Bohigas Xarel·lo ja s’incloïa en un reportatge sobre els vins i caves espanyols, on es destacava la seva bona relació qualitat-preu (“Spain’s Delicious Wines Don’t Break the Bank”).

Igualment, el maig del 2014, el The New York Times seleccionava el cava Bohigas Brut Nature com un dels 20 millors vins i caves del món per a la temporada d’estiu per menys de 20 dòlars (“Summer’s Winners: 20 Wines por $20”) i, uns mesos més tard, el Washington Post també qualificava el cava Bohigas Brut d’ “excel·lent”, en un reportatge publicat a la seva versió en paper amb el títol “When sommeliers get together in Texas, of course it’s big”.

Caves Bohigas

Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. A la finca de Can Macià, se li afegeix la finca de Can Batllevell (Gelida, Alt Penedès), també de la família Bohigas, amb més de 54 hectàrees de vinya i més de 50 anys d’antiguitat.

A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.

 

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta