L’Igualada Femení HCP aconsegueix l’ascens a OK Lliga

166

Ahir dissabte al migdia, la Reial Federació Espanyola de Patinatge va donar per acabades les lligues nacionals d’aquesta temporada 19/20, i dona dues places d’ascens per a la propera temporada 20/21 d’OK Lliga Femenina.

Amb aquest comunicat, el primer equip de l’Igualada Femení HCP tornarà a competir la propera temporada a la màxima categoria estatal, després de baixar-ne la temporada 15/16. Aquella temporada, les igualadines van guanyar a la pista del Girona CH en la darrera jornada i mantenien categoria. Però el sorprenent empat del Cerdanyola CH a la pista del CP Voltregà, ja campió de la OKlliga, va salvar a les vallesanes del descens… i va enviar a les igualadines a Nacional Catalana.

En el moment de suspendre les competicions, l’equip igualadí estava classificat en segona posició de Nacional Catalana, i obté aquesta plaça a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal perquè el primer classificat d’aquesta Nacional Catalana ha estat el Voltregà B, que al ser un segon equip, no pot pujar a OK Lliga.

L’Igualada Femení HCP vol “agrair a l’equip tècnic i a les jugadores el seu esforç, compromís i constància. També volem agrair a les famílies, socis i sòcies, col·laboradors/es, empreses compromeses, a l’ Ajuntament Igualada Igualada, Activitat física i esport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada tot el seu suport per a obrir una nova etapa que serà il·lusionant per a Igualada, per la comarca de l’Anoia, per l’hoquei patins i per l’esport femení”.

Aquest agraïment també va dirigit a totes aquelles persones, empreses i entitats que han sumat al llarg d’aquests anys per a que aquest pas sigui, avui, una realitat.