L’Events Club Bàsquet Igualada finalitza la temporada amb una nova victòria (58-76)

Les jugadores de l'Events Club Bàsquet Igualada fan pinya abans d'un partit.
9 de maig de 2024

L’equip femení del Club Bàsquet Igualada va tancar la temporada amb una treballada victòria a domicili contra el cuer de la Super Copa Catalunya femenina, el Club Bàsquet Prat. Malgrat la diferència classificatòria, les locals no van posar les coses fàcils a les de Raül Caballero, que van fer gala d’encert i talent per a endur-se la victòria.

Des d’un bon començament les del Baix Llobregat van marcar el llistó d’intensitat  defensiva i física amb la qual es disputaria el partit. Les igualadines van saber  gestionar-ho a través de la bona presa de decisions ofensives, tancant el primer quart amb un parcial de 14-21.

En el segon quart el menor encert de les anoienques, sumat a la defensa extenuant del  Prat, va fer que les blaves perdessin més pilotes i que el matx s’igualés. Les igualadines van marxar a la mitja part amb un resultat de 29-38, i amb tot per decidir.

En la represa, el plantejament defensiu de les locals va obligar a les de Raül Caballero a lluir talent individual i col·lectiu. La bona resposta va permetre un quart favorable i l’entrada en el darrer tram amb un marcador de 43-60.

L’últim quart més igualat va fer gaudir de bon bàsquet fins al final. Les igualadines es van acabar emportant la victòria per 58-76. La sisena plaça de l’Events CB Igualada ha deixat les blaves només a una victòria del play-off d’ascens, i ha consolidat l’equip en aquesta categoria.