L’Events CB Igualada enceta la segona volta amb victòria a Granollers

31 de gener de 2023

CB GRANOLLERS 43
EVENTS CB IGUALADA 58

Per iniciar la segona volta de Copa Catalunya, l’Events CB Igualada s’enfrontava al Granollers en un partit important per a les aspiracions igualadines.

L’Igualada va fer un partit de menys a més, en el que van començar amb un parcial de 15 a 5. Si bé l’encert rival va ser inusual, encistellant 3 de 5 triples, les igualadines van sortir amb poca intensitat defensiva. Tot i això, les blaves van ser capaces de reaccionar i el quart es va acabar 15-13.

A la sortida del segon quart, la defensa igualadina va pujar al seu millor nivell i tot i la falta d’idees en atac, l’encert de les de Xiki Almendro també es va recuperar. En aquest quart, les igualadines es van posar per davant en el marcador i ja van estar liderant el partit fins al final.

La segona part es va fer feixuga tan en atac com en defensa, un rival que estava disposat a lluitar el partit fins al final no va posar les coses fàcils a les blaves. Malgrat tot, les jugadores van saber liderar el partit i aguantar la diferència en el marcador 35-42.

El darrer quart, amb el partit ja més encarrilat, les blaves van estar molt còmodes en atac i en defensa. Cal destacar el debut, en aquesta temporada, de la júnior Noa Manzano. Final de 43-58, que assegura una victòria important que permet a l’Events CB Igualada assolir una posició més còmode a la classificació.